Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 07/06/2022

AVMENTOR.net
Go to
AVMENTOR.net

Μόναχο, M.U.C., 19/5-22/5/2022

Munich High End Show 2022 - Show Report

Λογότυπος
Φωτό_Ανοίγματος
Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Ο ολοκληρωμένος I/50 της Audio Research ανήκει στην νέα σειρά συσκευών της εταιρίας. Αποδίδει 50W ανά κανάλι, με αρθρωτή αρχιτεκτονική (μπορεί να περιλαμβάνει phono και DAC)...

... και είναι διαθέσιμος σε μια ενδιαφέρουσα ποικιλία χρωμάτων.

Ο Δανός φυσικός Niels Bohr έδωσε το όνομα του στον νέο phono της Audionet, τον Bohr.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

H Audioplus Laboratories δίνει την δυνατότητα στον αγοραστή να επιλέξει το υλικό, το χρώμα και το φινίρισμα του σασί. Εδώ, η “βασική” άνευ φινιρίσματος εκδοχή του λαμπάτου προενισχυτή LT05.

Τα interconnect της σειράς Thunderbird της Audioquest, με τα εντυπωσιακά, επιχαλκωμένα RCA και το ενεργό κύκλωμα πόλωσης του διηλεκτρικού.

DAC/Ενισχυτής ακουστικών S6c από την Aune.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Η Auris παρουσίασε το νέο Bayadere 3 με τον, επίσης καινούριο βραχίονα W9...

…ενώ είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά και τον μεγάλο Hawk 24k Gold.

Ένα σοβαρό ηχείο δαπέδου της Bowers & Wilkins, σε κατηγορία χαμηλότερη της σειράς 800. Πρόκειται για το 702 Signature...

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

... ενώ η εταιρία επέδειξε επίσης και το “πεντάρι” της σειράς 700 (παραδοσιακά κόμπακτ βάσης), το 705 Signature.

H παρουσία της Backes & Mueller στο Μόναχο, είναι παραδοσιακά εντυπωσιακή. Εφέτος, είδαμε το BM Line 15.

Το Model 102 της Bausound είναι μια εναλλακτική προσέγγιση στην υπόθεση “καμπίνα”, τόσο σε επίπεδο αναλογιών, όσο και σε επίπεδο θέσης των μεγαφώνων.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Το Vault 2i της Bluesound ripάρει CD, διαθέτει εσωτερικό χώρο αποθήκευσης 2TB και μπορεί να πραγματοποιήσει streaming.

DAC/Προενισχυτής/Ενισχυτής ακουστικών από την Boulder. Το μοντέλο λέγεται 812.

Ο M1 της Bricasti είναι ένας μετατροπέας d/a με αυστηρά dual mono σχεδίαση και μπορεί να αναβαθμιστεί ώστε να φαίνεται στο δίκτυο ως πόρος DLNA playback για να καλύψει και τις ανάγκες σε streaming.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

To 217 είναι το πλατό της Burmester στην σειρά Top Line. Πρόκειται για ένα σύστημα με δύο κινητήρες και μετάδοση μέσω ιμάντα, με λύσεις που βασίζονται στην εμπειρία τους από το μεγάλο μοντέλο 175. Ο βραχίονας είναι ευθύγραμμος, καρντανικός με στέλεχος από συνθετικό υλικό.

Η Burmester, βεβαίως, μπορεί να γίνει πολύ πειστική και με άλλους τρόπους: Το κορυφαίο BC-350 είναι η ναυαρχίδα της εταιρίας και προσφέρει δύο διαφορετικά “κουρδίσματα” στο φίλτρο, ώστε επιλέγεται η κατάλληλη ηχητική ταυτότητα, κάθε φορά.

Ο Soloist 3X Grand Tourer είναι ένας “βαρύς” ενισχυτής ακουστικών με μεγάλη ισχύ, βασισμένος στους τελεστικούς Vivid της Burson και με πολύ προσεγμένο εξασθενητή (Muses/Vivid).

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

O 1543 Mk II της Computer Audio Design (DAC) είναι ένας USB DAC βελτιστοποιημένος για χρήση με host είτε υπολογιστή είναι κάποιον audio server. Βασίζεται σε αρχιτεκτονική R-2R στο κομμάτι του DAC και είναι non-oversampling στο ψηφιακό του μέρος.

Η Cambridge Audio εξελίσσει τις αναλογικές της πηγές. Εδώ, το οικονομικό μοντέλο Alva ST, το οποίο βασίζεται σε μετάδοση μέσω ιμάντα...

... και εδώ η νέα έκδοση του μεγάλου Alva TT, πάντα direct drive, με ενσωματωμένο phono και Bluetooth, αλλά με νέο βραχίονα.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Για τους σκληροπυρηνικούς της λάμπας, ο ιταλικός ZeroUno DAC της CanEVER Audio είναι μια καλή περίπτωση: Βασίζεται σε δύο διπλοτριόδους CV181 για την αναλογική έξοδο και σε έναν ES9018S.

Λαμπάτος προενισχυτής από την Canor. Πρόκειται για το μοντέλο Hyperion P1.

Η Chord Electronics επέδειξε τον νέο κορυφαίο της προενισχυτή, Ultima Pre 2.