Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 06/06/2023

AVMENTOR.net
Go to
AVMENTOR.net

Μόναχο, M.U.C., 18-21/05/2023

High End 2023 - Show Report

Λογότυπος
Φωτό_Ανοίγματος
Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Τα κορυφαία ΙΕΜ της HiFiMan, Svanar, τα οποία χρησιμοποιούν διαφράγματα με επικάλυψη από κάποιο νανοϋλικό.

Προενισχυτής phono Masterline 7 της HSE Audio. Κυκλώματα με διακριτούς ημιαγωγούς και πλήρεις δυνατότητες ρύθμισης σε ένα σασί που τραβά την προσοχή. Διαθέτει τρεις balanced εισόδους.

Η βάση The Silencer της Ictra Design βασίζεται σε διαιρούμενη αρχιτεκτονική και έδραση με σφαιρίδια, για μεγάλη απομόνωση.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Η νέα σειρά της Ideon Audio ονομάζεται EOS. Περιλαμβάνει DAC, Streamer και Clock/Regenarator.

O Phantom είναι ο νέος κορυφαίος “σκέτος” ενισχυτής ακουστικών της iFi. Διαθέτει δύο διαφορετικά στάδια εισόδου, λαμπάτο και ημιαγωγικό και είναι από τους λίγους που μπορεί να οδηγήσει τόσο δυναμικά όσο και ηλεκτροστατικά ακουστικά.

Η εταιρία επέδειξε επίσης δύο από τις δημοφιλείς συσκευές της, το Uno (αριστερά) και το Go Link (δεξιά).

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Η Inakustik έχει δώσει νέο νόημα στην ιδέα στον όρο “αέρας για διηλεκτρικό”. Εδώ τα Reference Air, με την ιδιόμορφη εσωτερική κατασκευή που κρατά τους κλώνους σε απόσταση.

Το επιβλητικό Statement της Innuos είναι ο κορυφαίος audio server της εταιρίας, εδώ με το προαιρετικό εξωτερικό τροφοδοτικό. Πραγματοποιεί reclocking τόσο στο USB όσο και στο Ethernet.

Η νέα έκδοση της ειδικής αντικραδασμικής βάσης της Isoacoustics, η Aparta Sub XL.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Η σειρά καλωδίων τροφοδοσίας EVO3 της Isotek.

Ο Single Shot της Java Hi-Fi (το πιάσατε το λογοπαίγνιο;) έχει ενδιαφέρουσα αρχιτεκτονική: Παθητικό προενισχυτή με οπτικώς ελεγχόμενες αντιστάσεις (LDR) στον εξασθενητή και στάδιο ισχύος GaN FET που αποδίδει 200W/400W, 8/4Ω. Διαθέτει και phono και DAC.

Η JBL ήταν παρούσα με τα vintage ηλεκτρονικά της. Εδώ, το CD player CD 350.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Το Classic L100 ήταν επίσης παρόν…

…και μάλιστα, στα ενδότερα, υπήρχε και η δεύτερη έκδοσή του, το L100 Mk II.

Ενισχυτής ακουστικών, σε δύο σασί, από την Kallyste-Amethyste, βασισμένος σε λυχνίες.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Αυτός είναι ένας συνδυασμός που είδαμε και το 2022 και παραμένει επιτυχημένος. Το Kawero! Grande, οδηγούμενο από τους μεγάλους μονομπλόκ της Ypsilon.

Μεγάλο εξωτερικό τροφοδοτικό της Keces. Το P-28 απευθύνεται σε όσους θέλουν να απαλλαγούν από τα πακ και διαθέτει τέσσερις πλήρως ρυθμιζόμενες εξόδους…

Η ίδια εταιρία προσφέρει, εκτός από τροφοδοτικά και συσκευές ήχου. Εδώ, ο προενισχυτής S4, με phono MM/MC και το εξωτερικό του τροφοδοτικό.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Το εντυπωσιακό Enigma Veyron 2D της Kharma.

Με βάση το καρτελάκι, αυτό είναι το πρωτότυπο του νέου μονομπλόκ τελικού της Kondo Audio Note, με κωδικό KAB-1. Οπτικώς, το σασί ανήκει στον Kagura με δύο 211 σε παράλληλη συνδεσμολογία.

Ολοκληρωμένοι ενισχυτές από την Kora. Ο μικρός ΤΒ140 (επάνω) και ο μεγαλύτερος ΤΒ200 (κάτω) αμφότεροι υβριδικοί, με την λαμπάτη τοπολογία Square Tube της εταιρίας στο πρώτο στάδιο και διπολικούς ημιαγωγούς στο τελικό.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Η ισπανική Kroma Atelier παρουσίασε το νέο της ηχείο, Mercedes. Τρίδρομο με τουίτερ AMT της Mundorf και καμπίνα από συνθετικό λίθο που ονομάζεται Krion.

Αν και το γνωρίζουμε καλά, το πλήρες ρακ της Kronos με το πλατό τον προενισχυτή phono και όλα τα σχετικά τροφοδοτικά είναι κάτι που αξίζει να το δει κανείς.

H LAB12 επέδειξε τα καλώδια της….