Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 08/10/2024

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net

Πλατό/Βραχίονας/Τροφοδοτικό/Προενισχυτής Phono

Design Build Listen The Wand 14-4/EV/EQ

Design Build Listen The Wand 14-4/EV/EQ

Η εταιρία του Simon Brown, ονομάζεται, κανονικά, Design Build Listen -αν και κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα μετονομασθεί σε Wand Analogue. Σε κάθε περίπτωση, για τους περισσότερους είναι ένα άγνωστο όνομα, κάτι όχι περίεργο αν αναλογιστείς ότι έχει έδρα την μακρινή Νέα Ζηλανδία και ο κατάλογος προϊόντων είναι μάλλον περιορισμένος.
Αν την γνωρίζετε, πάντως, την γνωρίζετε ως Wand, κυρίως επειδή το πρώτο προϊόν της, το 2011, ήταν ο βραχίονας The Wand. Χρειάστηκαν οκτώ περίπου χρόνια για να ωριμάσει το δεύτερο πόνημα του Brown, το πλατό 14-4, το οποίο έκανε την εμφάνισή του το 2019. To 2020, η εταιρία παρουσίασε το δικό της προενισχυτή φωνογραφικής κεφαλής, δημιουργώντας έτσι ένα πλήρες αναλογικό σύστημα. Υπάρχουν βεβαίως και κάποια άλλα ενδιαφέροντα πράγματα σε μορφή αξεσουάρ που μπορείς να βρεις και η εταιρία δείχνει τελευταίως ιδιαίτερα δραστήρια, παρουσιάζοντας νέες εκδόσεις του πλατό και του βραχίονα.
Αν υπάρχει κάτι που γίνεται από την πρώτη στιγμής σαφές, είναι ότι ο Brown δεν διστάζει να εφαρμόσει ιδέες έξω από τις νόρμες, όπου το κρίνει απαραίτητο. Ο βραχίονας The Wand έχει στέλεχος με ασυνήθιστα μεγάλη διάμετρο, για παράδειγμα, χρησιμοποιεί μονοσημειακή ανάρτηση και έχει ένα μικρομετρικό μηχανισμό ρύθμισης της υπερκρέμασης. Το πλατό του 14-4 έχει μεγάλη διάμετρο και η πλίνθος του μπορεί να φιλοξενήσει τροφοδοτικό με μπαταρία και προενισχυτή phono. Γενικώς, το σύστημα The Wand ξεχωρίζει κατασκευαστικά και οπτικά.
Με βάση όλα αυτά, δεν είναι περίεργο που ένα πλήρες σετ συσκευών The Wand βρήκε τον δρόμο προς το avmentor. Είπαμε να ρίξουμε μια ματιά στις ιδέες του Brown. Ιδού, τι ανακαλύψαμε...