Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 31/10/2023

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net

Πλατό/Βραχίονας

Well Tempered Simplex Mk2

Well Tempered Simplex Mk2

Αν η διαχρονικότητα μιας ιδέας είναι κριτήριο της αξίας της, τότε “το μπαλάκι του γκολφ” που σκέφτηκε ο Firebaugh πριν από δεκαετίες, είναι μια από τις καλύτερες ιδέες ever, στον ήχο.
Αν σκεφτήκατε “ποιό μπαλάκι του γκολφ;” διαβάζοντας τις παραπάνω αράδες, τότε χρειάζεστε φροντιστήριο: Όλα τα πλατό της Well Tempered βασίζονται σε βραχίονες χωρίς έδρανα. Ούτε μονοσημειακές ακίδες, ούτε ρουλμάν εξωγήινης ακρίβειας (και τιμής), ούτε πολύπλοκα συστήματα κίνησης. Στα “ούτε” προσθέστε, επίσης, το “ούτε μηχανισμός αντισκέιτινγκ”, “ούτε μηχανισμός μεταβολής της VTA” και “ούτε μηχανισμός ρύθμισης του αζιμουθίου”. Όλα αυτά γίνονται με την βοήθεια ενός απλού νήματος και ενός ιδιοφυούς (αλλά εξωπραγματικά απλού) μηχανισμού ανάρτησης.
Είναι η Well Tempered μια εταιρία που προσπαθεί να κρατήσει το κόστος χαμηλά, καταφεύγοντας σε απλοϊκές μεθόδους; Κάθε άλλο. Εδώ μιλάμε για κορυφαίας ποιότητας αναλογικές πηγές. Αν ο William είχε ικανότητες στο μάρκετινγκ, ανάλογες με αυτές που έχει στην μηχανολογική σχεδίαση, τότε η Well Tempered θα ήταν ξακουστή, εδώ και πολύ καιρό και θα την ήξερε και ο τελευταίος μανιακός με τα βινύλια. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου, τελικώς.
Ας δούμε τις λεπτομέρειες...