Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 28/06/2022

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net

Ολοκληρωμένος ενισχυτής

Magnat MA 900

Magnat MA 900

Οι περισσότεροι αναγνωρίζουμε στην Magnat την φήμη του κατασκευαστή ηχείων και όχι αδίκως. Ο κατασκευαστής από την Γερμανία προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από προϊόντα για κάθε χρήση, κατάλληλα για δικαναλικά και πολυκαναλικά συστήματα, υπογούφερ, ηχητικές μπάρες ακόμη και ενεργά μοντέλα. Από την άλλη, θα ήταν αδικία να αφήσουμε έξω από την συζήτηση τα ηλεκτρονικά του. Εδώ, η ποικιλία είναι μικρότερη αλλά η λίστα έχει αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα, μεταξύ των οποίων ένα καθαρόαιμο streamer και ολοκληρωμένες συσκευές. Αυτό που ξεχωρίζει, πάντως, είναι οι ενισχυτές της Magnat, τέσσερις τον αριθμό, με τα δύο μεγαλύτερα μοντέλα να είναι ολοκληρωμένοι ενισχυτές (MA 900 και MA 700) και τα δύο μικρότερα ραδιοενισχυτές (MR 780 και MR 750).
Όσοι έχουν δει, παλιότερα, από κοντά τα μοντέλα RV4 και RV2 της εταιρίας, δεν εκπλήσσονται βεβαίως που οι ενισχυτές της Magnat είναι υβριδικοί. Η εταιρία έχει μακρόχρονη παράδοση σε αυτή την αρχιτεκτονική και, όπως φαίνεται, δεν σκοπεύει να την αποχωριστεί καθώς αυτή η προσέγγιση έχει κάτι να πει σε πολλούς φίλους του καλού ήχου και το κορυφαίο μοντέλο, MA 900, που δοκιμάζουμε εδώ είναι η καλύτερη ευκαιρία να δούμε πως ακριβώς εφαρμόζουν την συνταγή.
Ο MA 900 προσφέρει ένα πολύ καλό πακέτο συνδεσιμότητας (περιλαμβάνοντας και DAC), καθώς και όλες τις απαραίτητες δυνατότητες, πολλές από τις οποίες δεν συναντούμε πλέον συχνά. Ας δούμε τις λεπτομέρειες...