Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 12/10/2021

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net

Oλοκληρωμένος Ενισχυτής/DAC

Αdvance Paris Α10 Classic

Αdvance Paris Α10 Classic

Μερικές εταιρίες τις συμπαθείς με την πρώτη. H Advance Paris, κατά την προσωπική μου άποψη, είναι μια από αυτές, κυρίως επειδή δεν διστάζει να δοκιμάσει καινούρια πράγματα, να προτείνει στο κοινό της νέες ιδέες και να υλοποιεί όλα τα προϊόντα της με συνέπεια. Οι Γάλλοι φαίνεται να μην έχουν παρωπίδες και παγιωμένες ιδέες και δεν διστάζουν, ενίοτε, να ξεκινήσουν από το μηδέν (ή από μια λευκή σελίδα -αν προτιμάτε το κλισέ).
Αυτά περιγράφουν, εν μέρει την περίπτωση του A10 Classic, του ολοκληρωμένου ενισχυτή που δοκιμάζουμε εδώ. Γράφω εν μέρει, διότι ο A10 ανήκει ξεκάθαρα στην σειρά Classic Line με την οποία μοιράζεται αισθητική και δυνατότητες αλλά, ταυτόχρονα, διαφέρει, όντας -από ό,τι γνωρίζω- ο πρώτος υβριδικός ολοκληρωμένος της εταιρίας (η οποία, πάντως, αισθάνεται άνετα με τις λυχνίες, ξεκινώντας από το ιστορικό MCD-203 και φθάνοντας μέχρι σήμερα, με το combo ΜyConnect 150). O Α10 φαίνεται να αντικαθιστά όχι έναν, αλλά δύο ολοκληρωμένους της σειράς αυτής, τον X-i120 και τον X-i125, όντας έτσι, ο δεύτερος σε μέγεθος ενισχυτής, πίσω από τον Χ-i1100 και πάνω από το X-i75, τον οποίο είχαμε δοκιμάσει, πριν από αρκετό καιρό, εδώ.
Πέρα από την ιδιαιτερότητα των λυχνιών, ο A10 Classic φαίνεται να είναι σχεδιασμένος με το μυαλό σε δύο πράγματα: Τις δυνατότητες σύνδεσης και διαχείρισης του σήματος, οι οποίες περιλαμβάνουν αναλογικές και ψηφιακές εισόδους και τις δυνατότητες οδήγησης. Όλα αυτά, προσφέρονται στο γνωστό σασί της σειράς Classic, όπου -πλέον- τα όργανα μέτρησης της ισχύος συνοδεύονται και από το σχετικό παράθυρο μέσα από το οποίο αχνοφέγγουν οι δύο διπλοτρίοδοι. Ας δούμε τις λεπτομέρειες...