Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 20/09/2016

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ/DAC

Advance Acoustic X-i75.

Advance Acoustic X-i75.

Ο ολοκληρωμένος ενισχυτής είναι μια από τις συσκευές που έχουν υποστεί αρκετές αλλαγές τα τελευταία χρόνια, κυρίως σε ότι αφορά την λειτουργικότητα που προσφέρει. Οι περισσότερες εταιρίες, πιστές στην γενική ιδέα ότι μια τέτοια συσκευή πρέπει να αποτελεί το κέντρο ενός συστήματος, επομένως να είναι σε θέση να διαχειρίζεται σήματα όλων των ειδών, δεν δίστασαν να κάνουν το αναμενόμενο βήμα και να εφοδιάσουν πολλά από τα προϊόντα τους με στάδια μετατροπής του αναλογικού σήματος σε ψηφιακό και με δυνατότητες ενσύρματου και ασύρματου streaming. Ο “σημερινός” ολοκληρωμένος ενισχυτής είναι πιο πλήρης από ποτέ και ο αριθμός των εισόδων του συναγωνίζεται επάξια την ποικιλία των σημάτων που μπορεί να δεχτεί, ξεκινώντας από τα τετριμμένα line και τα επανακάμπτοντα phono και καταλήγοντας στα ψηφιακά S/PDIF, data μέσω θύρας USB και ασύρματα μέσω Bluetooth.
Αυτή ακριβώς φαίνεται να είναι η συνταγή που χρησιμοποίησε η Advance Acoustic όταν σχεδίαζε τη νέα σειρά “X” των ολοκληρωμένων ενισχυτών της, η οποία περιλαμβάνει πέντε μοντέλα, από το μικρότερο X-i50BT μέχρι το κορυφαίο X-i1000, και προσφέρει, ακριβώς, όλες αυτές τις δυνατότητες (σε διαφορετικά επίπεδα ισχύος και ποιότητας, εννοείται).
Ο X-i75 είναι ο δεύτερος μικρότερος ενισχυτής της σειράς (αμέσως μετά τον X-i50) και είναι ένας ολοκληρωμένος με ισχύ 75W ανά κανάλι, ψηφιακές εισόδους και θύρα USB, δυνατότητα ασύγχρονου streaming που φθάνει τα 24bit/192kHz και δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης μέσω ενός προαιρετικού dongle Bluetooth. Ας δούμε τις λεπτομέρειες...