Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 06/11/2012

avmentor.eu
Go to
avmentor.eu

ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑΣ D/A

MyTek Stereo 192-DSD

Φωτό_Ανοίγματος

Είναι πολύ πιθανόν ότι έχετε ξαναδιαβάσει λίγα πράγματα για τον Stereo 192-DSD της MyTek πριν από λίγους μήνες στην συγκριτική δοκιμή των συστημάτων μέχρι € 3.000. Εκεί, ο μετατροπέας συμμετείχε μαζί με ένα ενεργό σύστημα ηχείων της Focal και ως μέρος του πακέτου πήρε πολύ καλές κριτικές. Ωστόσο, η διαδικασία της δοκιμής, εκ των πραγμάτων, δεν μας επέτρεψε να δούμε τον MyTek στις λεπτομέρειές του (κάτι που θα φανεί και στις σελίδες των μετρήσεων) ενώ, από την άλλη, αρκούσε για να καταλάβουμε ότι ο πλέον πρόσφατος μικρός DAC του Michal Jurewicz (παρουσιάστηκε πριν από ενάμιση χρόνο περίπου) άξιζε για κάτι παραπάνω. Έτσι, σε συνεννόηση με τον αντιπρόσωπο στην Ελληνική αγορά, τον κρατήσαμε για μια “κανονική” δοκιμή, ως μεμονωμένη συσκευή.
Μπορείτε να βρείτε τον Stereo 192-DSD σε τρεις εκδόσεις με ελάχιστες διαφορές μεταξύ τους. Η έκδοση της δοκιμής είναι η “Silver Preamp” η οποία είναι και η πλέον απλή σε θέματα εμφάνισης, καθώς δεν περιλαμβάνει τα ενδεικτικά στάθμης τα οποία διαθέτουν οι δύο άλλες εκδόσεις, “Black Preamp” και “Black Mastering” με την τελευταία να διαθέτει δύο ψηφιακές εισόδους DSD στην θέση των αναλογικών εισόδων των δύο άλλων εκδόσεων.
Ακόμη και στην απλή (τρόπος του λέγειν) εκδοχή του, ο Stereo 192-DSD είναι ένας πλήρης μετατροπέας d/a, με θύρες USB και Firewire, μια αναλογική είσοδο, ρυθμιστικό στάθμης και έξοδο ακουστικών και προσφέρει ένα πλήρες πακέτο δυνατοτήτων. Ας δούμε τις λεπτομέρειες...