Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 24/07/2018

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ/USB DAC/ETHERNET-AIRPLAY RENDERER

Hegel H90

Hegel H90

Η Hegel έχει μια πολύ καλή παράδοση στον τομέα των ολοκληρωμένων ενισχυτών και οι προτάσεις της υπήρξαν πολλές φορές αξιοπρόσεκτες και πάντοτε ευθυγραμμισμένες με τις σύγχρονες απαιτήσεις. Η ιδέα της ψηφιακής συνδεσιμότητας είναι κοινός τόπος για τους Νορβηγούς εδώ και πολλά χρόνια και ο Bent Holter ανήκε πάντα στους σχεδιαστές που δεν δίσταζαν να κάνουν το “κάτι παραπάνω”.
O Η90 είναι ο μικρότερος ολοκληρωμένος ενισχυτής της εταιρίας, στην σειρά της οποίας περιλαμβάνονται ακόμη ο (αρκετά συζητημένος) Röst, ο H190 και ο H360, ενώ έχει ήδη ανακοινωθεί (στο εφετινό Μόναχο) το νέο κορυφαίο μοντέλο, ο Η590.
Παρά το γεγονός ότι η Hegel δείχνει να αντιπαθεί τις ριζικές αλλαγές και η εμφάνιση της νέας συσκευής ακολουθεί αυτή την... παράδοση, ο H90 φαίνεται να αποτελεί μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη. Βασίζεται στις ιδέες του Holter για τον Röst, όντας βασισμένος στην νέα έκδοση της τοπολογίας SoundEngine (SoundEngine2), έχοντας παρόμοια (λίγο χαμηλότερη) ισχύ με αυτόν, παρόμοιες διαστάσεις και βάρος, αλλά λιγότερες αναλογικές εισόδους και είναι αρκετά πλήρης σε θέματα streaming περιλαμβάνοντας, εκτός της θύρας USB, θύρα σύνδεσης μέσω Ethernet και δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης μέσω Airplay.
Το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι ένας κομψός και πλήρης ολοκληρωμένος ενισχυτής, στην γνωστή μίνιμαλ αισθητική της Hegel οποίος φαίνεται κομμένος και ραμμένος για τις ανάγκες ενός μικρού συστήματος με σοβαρές απαιτήσεις ποιότητας. Ας δούμε τις λεπτομέρειες...