Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 08/12/2015

AVMENTOR.net
Go to
AVMENTOR.net

AΘΗΝΑ, 28-29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Ήχος-Εικόνα Show 2015

Λογότυπος
Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Η Sony επέδειξε, επίσης, μια πλήρη σειρά Walkman και ακουστικών για κάθε χρήση...

... και το μικρό ηχείο SS-CS5. Η εταιρία έχει κατεβάσει τη λύση του σούπερ τουίτερ σε πολύ χαμηλές κατηγορίες τιμής (κάτω από τα €200,-) και η απόκριση του ηχείου φτάνει, στις υψηλές συχνότητες, τα 50kHz!

H Spendor σε παράταξη! Τα πλέον χαρακτηριστικά μοντέλα της εταιρίας, ξεκινώντας από αριστερά: D7 (με το νέο τουίτερ που έχει αναπτύξει η Spendor), SP2/3r2, S3/5r2 και A3.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

To Atmoshpere της Synergistic Research είναι, χωρίς αμφιβολία, ένα αξεσουάρ με ιδιαίτερη αρχή λειτουργίας καθώς βασίζεται σε μια γεννήτρια πολύ χαμηλών συχνοτήτων και το φαινόμενο συντονισμού Schumann για να ελέγξει τις παρεμβολές RF στον χώρο.

Το TTT-Slim της Thales είναι ένα απλό αναλογικό σύστημα το οποίο περιλαμβάνει κίνηση με ιμάντα και τροφοδοσία μέσω μπαταρίας καθώς επίσης και τον βραχίονα Easy με μεταβαλόμενη γωνία εκτροπής.

Δικαιωματικά του ανήκει ο χαρακτηρισμός “Show Stopper”! Ο λόγος για τον νέο ολοκληρωμένο ενισχυτή της Tsakiridis Devices, βασισμένο σε KT150 (αν και υποστηρίζει και άλλες λυχνίες) με ενσωματωμένο DAC και τιμή που ξεπερνά τα όρια της (ευχάριστης) έκπληξης!

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Μια ακόμη πρόσφατη άφιξη στην ελληνική αγορά ήταν αυτή της Vienna Acoustics. Εδώ, το Beethoven Baby Grand Symphony...

… και εδώ το μικρό ηχείο βάσης Haydn Grand Symphony Edition.

Μετά τον αρχικό, κορυφαίο ενισχυτή ακουστικών Egoista, η Viva Audio παρουσίασε μια χαμηλότερου κόστους έκδοση, τον Egoista 2A3.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Οι επισκέπτες είχαν, επίσης, την ευκαιρία να ακούσουν και τον ολοκληρωμένο ενισχυτή της Viva, τον Solista.

Ο νέος DAC της Wadia, με κωδικό 321, τοποθετημένος πάνω από τον προενισχυτή SP20 της Audio Research, μια λαμπάτη σχεδίαση με phono, ενισχυτή ακουστικών (πρώτη φορά σε προ της εταιρίας) και οθόνη αφής.

Στον χώρο της Wadia υπήρχε, επίσης, ο Intuition 01, ο πολύ χαρακτηριστικός ολοκληρωμένος ενισχυτής της εταιρίας, με διακοπτικό στάδιο εξόδου (190W/8Ω) o οποίος διαθέτει επτά ψηφιακές και δύο αναλογικές εισόδους.

Thumbnail Thumbnail

Το Carmel 2 της YG Acoustics είναι το πιο προσιτό ηχείο της εταιρίας. Βασίζεται σε καμπίνα από μασίφ αλουμίνιο το πάχος του οποίου φτάνει σε κάποια σημεία 35mm και σε μονάδες κατασκευασμένες από την ίδια την YG.

Άρτι αφιχθέν στην Ελλάδα, ειδικά για την έκθεση. Το Twenty Evo 2.1 της Zingali.