Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 08/12/2015

AVMENTOR.net
Go to
AVMENTOR.net

AΘΗΝΑ, 28-29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Ήχος-Εικόνα Show 2015

Λογότυπος
Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Σειρά ηχοαπορροφητικών επιφανειών με τη δυνατότητα επιλογής artwork από την ελληνική Acoustic Solution. Ονομάζεται Art Panel.

Νέες αφίξεις από την Advance Acoustic στην ελληνική αγορά: Το CD player X-Cd1000 και ο μεγάλος ολοκληρωμένος ενισχυτής X-i1000...

...καθώς και ο πολυαναμενόμενος X-i120.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Τα ενισχυτικά της Air Tight οδήγησαν ηλεκτροστατικά ηχεία της Quad. Εδώ, ο προενισχυτής ATC2...

… και εδώ ο τριοδικός μονομπλόκ ATM-3.

H “προσεγμένη”, Signature Edition, έκδοση του ψηφιακού επεξεργαστή DP-777 της AMR.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Μία ακόμη ενδιαφέρουσα ελληνική προσπάθεια: Το Erato της Armonia Audio είναι ένα ηχείο χοάνης, υψηλής ευαισθησίας, με ενεργό κλάδο χαμηλών συχνοτήτων (τάξης D, Hypex).

Τριάδα από την ATC. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ακούσουν το δαπέδου SCM40, το πολυσυζητημένο SCM19 και το μικρό SC7.

Αυτή είναι η κλειστή έκδοση των EL8 της Audeze. Τα ακουστικά αυτά είναι επίσης διαθέσιμα και σε έκδοση ανοικτού (open-back) τύπου.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Η Audio 4 Soul επέδειξε τον μεγάλο ψηφιακό ολοκληρωμένο ενισχυτή της, Reference 120 (σε τάξη D και με ψηφιακές εισόδους). Χρησιμοποιήθηκε για την οδήγηση των Rois Acoustics Kalypso.

Το A5+ της Audioengine είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση για όσους θέλουν ένα καλό ενεργό ηχείο κατάλληλο για εφαρμογές desktop audio και όχι μόνο.

Το επόμενο βήμα της Audiolab στον χώρο του σοβαρό δικαναλικού Hi-Fi είναι η σειρά 8300. Εδώ, ο ενισχυτής 8300A και το CD player 8300CD.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

To “μικρό” media player Χ100 της Aurender, πάνω από δύο συσκευές της σειράς Puccini της dCS.

Το Idea είναι ένα δίδρομο δαπέδου της Avalon, με τουίτερ θόλου από συνθετικό υλικό και δύο γούφερ επτά ιντσών από Nomex/Kevlar.

Το Zero 1 της Avantgarde είναι ένα ενεργό, ασύρματο ηχείο που περιλαμβάνει τα πάντα εκτός από την πηγή και βασίζεται στις βασικές σχεδιαστικές αρχές του πολύ γνωστού για τις χοάνες του κατασκευαστή.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Η Bauer Audio (η εταιρία που κατασκευάζει το πλατό DPS) παρουσίασε ένα ενδιαφέρον ηχείο, το LS-3.0. Το υπογράφει ο Joachim Gerhard (σχεδιαστής κατά το παρελθόν της Audio Physic).

Ένα πραγματικά όμορφο και ενδιαφέρον ζευγάρι. Ο DAC2 HGC της Benchmark μαζί με τον πρώτο τελικό ενισχυτή της εταιρίας, τον AHB2.

Ο προενισχυτής BP26 της Bryston.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Τα ηχεία είναι τα δίδρομα Surf και σε ρόλο ενισχυτή/επεξεργαστή-streamer ο Streamamp.

Το νέο Syntar 533 της Chario είναι ένα εντυπωσιακό ηχείο τόσο σε κατασκευή όσο και σε ήχο.

Η Cocktail Audio είναι μια νέα εταιρία στην ελληνική αγορά η οποία εξειδικεύεται σε media players/streamers (X30/X40). Προσφέρει ένα πολύ καθαρό και ευανάγνωστο user interface.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Πρώτη παρουσία της ελληνικής Core-Amps σε έκθεση με τον εντυπωσιακό μονομπλόκ Centaur Three (υβριδικός, με ημιαγωγικό στάδιο εξόδου σε τάξη Α)..

... και τον αντίστοιχο λαμπάτο προενισχυτή Line.

H σειρά Teeve της Crystal Audio για όσους θέλουν το κάτι παραπάνω από τον ήχο της τηλεόρασής τους. Επάνω το Teevy Bar και κάτω το Teevy 6, ένα speaker base με ενδιαφέρουσες δυνατότητες.