Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 08/12/2015

AVMENTOR.net
Go to
AVMENTOR.net

AΘΗΝΑ, 28-29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Ήχος-Εικόνα Show 2015

Φωτό_Ανοίγματος

Ενδιαφέρουσα όσο και αποκαλυπτική των προθέσεων της αγοράς να μην υποκύψει στην απαισιοδοξία της εποχής, η έκθεση της Αθήνας ξεπέρασε τις προσδοκίες των περισσότερων σε ό,τι αφορά την ποικιλία των εκθεμάτων, την έντονη την παρουσία των Ελλήνων κατασκευαστών και την γενική διάθεση όσων συμμετείχαν.
Δεν είναι υπερβολή να γράψει κανείς ότι έχουμε να κάνουμε με μια ευχάριστη έκπληξη καθώς με δεδομένη την γενική κατάσταση της αγοράς στην Ελλάδα και τις γενικότερες προβλέψεις, πολλοί έκαναν αρνητικά προγνωστικά. Ωστόσο, διαψεύσθηκαν, καθώς οι επισκέπτες είχαν πολλά να δουν και να ακούσουν στα τέσσερα επίπεδα/ορόφους της εφετινής διοργάνωσης.
Με βάση τα όσα είδαμε εμείς, η ελληνική αγορά παραμένει ικανή να ακολουθήσει αυτά που συμβαίνουν εκτός συνόρων, τουλάχιστον σε κάποιο ικανοποιητικό βαθμό. Οι πολλές νέες παρουσίες, τόσο εταιριών που μπήκαν για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά όσο και κάποιων κατασκευαστών με βαριά ονόματα που επανέκαμψαν μετά από μικρά ή μεγαλύτερα διαλείμματα, τα νέα μοντέλα και η ισχυρή παρουσία κατασκευαστών από την Ελλάδα είναι, σε γενικές γραμμές, τα κύρια χαρακτηριστικά της εφετινής διοργάνωσης η οποία -τουλάχιστον- αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας ως προς το ότι ο χώρος δεν έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα και τα τεκταινόμενα στον υπόλοιπο κόσμο.
Δείτε τις φωτογραφίες από τα πλέον ενδιαφέροντα εκθέματα οι οποίες ξεκινούν από εδώ.

Δημήτρης Σταματάκος