Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 08/12/2015

AVMENTOR.net
Go to
AVMENTOR.net

AΘΗΝΑ, 28-29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Ήχος-Εικόνα Show 2015

Λογότυπος
Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Επιστροφή της Octave στην ελληνική αγορά (και στις εκθέσεις...). Εδώ, ο ολοκληρωμένος ενισχυτής V80SE, βασισμένος σε λυχνίες KT150.

Κόμπακτ συσκευές από την Olasonic, στη σειρά Nanocompo. Επάνω το CD player CD1 και κάτω ο USB-DAC/ενισχυτής ακουστικών D1.

Η ελληνική Phos παρουσίασε τον νέο προενισχυτή line της. Κάτω από αυτόν ο προενισχυτής phono της North Star Design.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Η Pioneer παίζει δυνατά και στον χώρο των δικαναλικών συστημάτων. Από πάνω προς τα κάτω, το network player N-P01, το CD player PD-30 και ο ολοκληρωμένος ενισχυτής A-70DA με ενσωματωμένο DAC.

Η εταιρία, πάντως, έχει ενδιαφέρουσες προτάσεις και στον χώρο των μίνι συστημάτων. Εδώ η κόκκινη έκδοση του X-CM35 το οποίο περιλαμβάνει δυνατότητες streaming (USB/Bluetooth) αλλά και συμβατικές πηγές, CD player και ραδιοφωνικό δέκτη.

Ανάμεσα στις εταιρίες που επέστρεψαν εφέτος στην ελληνική αγορά είναι και η Prima Luna. Εδώ ο ολοκληρωμένος ενισχυτής Dialogue Premium HP διαθέτει κύκλωμα αυτόματης πόλωσης και μπορεί να δεχτεί EL34, KT88, KT120 και KT150, ανάλογα με τις απαιτήσεις ισχύος.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Το Phono Box RS (μαζί με το εξωτερικό τροφοδοτικό του) από την σειρά “Box” της Pro-Ject Audio.

To νέο ηχείο δαπέδου D30 της ProAc δίπλα στο μικρό, ενεργό και ασύρματο, Metis της Goldmund.

Για τους απαιτητικούς με τις συνθήκες τροφοδοσίας του συστήματος τους. Το P10 στη σειρά PerfectWave της PS Audio.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

H εταιρία επέδειξε, επίσης, και το Quintet, ένα πολύπριζο το οποίο ενσωματώνει φίλτρο και προστασία από υπερτάσεις και αιχμές ρεύματος.

Ηχεία δαπέδου στην εισαγωγική κατηγορία τιμής. Αριστερά, το 390 της σειράς Argentum και, δεξιά, το καινούριο 700 της σειράς Ferrum.

Πρώτη παρουσίαση στην ελληνική αγορά για την Questyle. Η εταιρία προσφέρει μια σειρά από υψηλού επιπέδου ηλεκτρονικά, όπως αυτός ο DAC/Ενισχυτής ακουστικών (CMA800i)...

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

… αλλά και ένα πολύ προσεγμένο (σε αισθητική, δυνατότητες και ποιότητα κατασκευής) φορητό media player, το QP1. Αυτό είναι διαθέσιμο και σε μια αναβαθμισμένη έκδοση, με καλύτερη υλικά, την Reference.

To D3 της Raidho είναι το πρώτο ηχείο της εταιρίας που βασίζεται στην τεχνολογία κώνων από διαμάντι που έχει αναπτύξει η ίδια. Είναι μια τρίδρομη κατασκευή με τουίτερ ribbon, μιντ 100 χιλιοστών και τρία γούφερ 115 χιλιοστών.

Ο RB808 της Rega, μαζί με μια σειρά από αξεσουάρ της εταιρίας...

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

... η οποία επέδειξε, επίσης, το πλατό RP1, το CD player Apollo-R και τον ολοκληρωμένο ενισχυτή Brio-R, βασισμένο σε στάδιο εξόδου με darlington της Sanken. Στο κάτω μέρος της φωτογραφίας διακρίνεται και ένα φίλτρο της Furman.

Ένα άψογα συντηρημένο Revox Β77 από την εταιρία Hi-Fi Power η οποία εξειδικεύεται στο σέρβις αυτού του είδους συσκευών.

Η Rois Acoustics επέδειξε το ηχείο δαπέδου Status 8.3 (αριστερά) και το κορυφαίο Kalypso με μονάδα πλήρους φάσματος, χωρίς κροσόβερ και φόρτιση κόρνας, στην παθητική του έκδοση.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Η Scheu επανήλθε στην ελληνική αγορά. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά στο Diamond...

… και το Premier με τον γνωστό, ιδιόμορφο βραχίονα Cantus της εταιρίας.

Το μικρό ηχείο Play:1 της Sonos. Η εταιρία υπήρξε από τους πρωτοπόρους στον χώρο του ασύρματου/δικτυωμένου multiroom και έχει πάντα να προτείνει κάτι καινούριο και ενδιαφέρον.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Το Chameleon B είναι το μικρό ηχείο της σειράς Chameleon της Sonus Faber. Τα χρώματα που μπορεί να επιλέξει κανείς είναι πραγματικά εξαιρετικά. Η εταιρία ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες και μια έκδοση δαπέδου.

Η Sonus Faber επέδειξε, επίσης, δύο ηχεία από την σειρά Olympica, το III (αριστερά) και το II (δεξιά).

H Sony ήταν παρούσα, με το media/netowrik player HAP-S1...