Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 24/05/2016

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net

ΗΧΕΙΟ ΒΑΣΗΣ

ATC SCM19

ATC SCM19

Στην σειρά HiFi Entry της ATC είχαμε αναφερθεί εκτενώς όταν είχαμε δοκιμάσει το κορυφαίο παθητικό μοντέλο της, πριν από δύο περίπου χρόνια. Η σειρά αντικατέστησε την προηγούμενη entry level ομάδα ηχείων της εταιρίας διατηρώντας, πάντως, τους κωδικούς τους και προσθέτοντας δύο ενεργά μοντέλα, το SCM19A και το SCM40A για όσους θα ήθελαν να κινηθούν προς την κατεύθυνση αυτή.
Το νέο SCM19 είναι το μεγαλύτερο από τα τρία ηχεία βάσης που διαθέτει η νέα σειρά και διαφοροποιείται από τα SCM7 και το SCM11 λόγω του διαφορετικού γούφερ που διαθέτει (τόσο σε διάμετρο όσο και σε τεχνολογία) και λόγω των διαστάσεων και του όγκου του. Είναι επίσης και το μεγαλύτερη δίδρομο ηχείο της σειράς, καθώς το SCM40 είναι τριών δρόμων με το γνωστό μιντ θόλου της εταιρίας.
Τα κοινά σημεία του με τα SCM7/11 και SCM40 περιλαμβάνουν το νέο τουίτερ που ανέπτυξε η ATC (SH25-76), την κλειστού τύπου καμπίνα με τις καμπυλωμένες πλευρικές επιφάνειες και το χαρακτηριστικό προστατευτικό πλέγμα με την μαγνητική στήριξη. Ας δούμε τις λεπτομέρειες...