Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 22/12/2020

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net

Προενισχυτής Phono

Chord Electronics Huei

Chord Electronics Huei

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην αναγνωρίσετε το Huei ως ένα προϊόν της Chord. Όλα βρίσκονται μπροστά σας: Το μικρών διαστάσεων αλλά καλής ποιότητας σασί από μασίφ αλουμίνιο, το παράθυρο μέσα από το οποίο μπορεί να δει κανείς μέρος του κυκλώματος, το user interface που είτε το αγαπάς με την πρώτη είτε δεν θα το χωνέψεις ποτέ (γράψτε με στην δεύτερη κατηγορία, αλλά αυτά είναι υποκειμενικά πράγματα, φυσικά). Η εταιρία αναφέρει ότι η παρουσίασή του συμπίπτει με την επέτειο τριάντα χρόνων σχεδιασμού ενισχυτών από την πλευρά της και η αλήθεια είναι ότι μια υπενθύμιση την χρειαζόμαστε, γιατί την Chord περισσότερο την γνωρίζουμε ως “ψηφιακό” κατασκευαστή (κάτι που δεν είναι απολύτως ακριβές, βεβαίως).
Μακροσκοπικά, ο Huei φαίνεται να είναι μια περισσότερο οικονομική εκδοχή του μεγάλου προενισχυτή phono της Chord, του Symphonic, προσαρμοσμένη στις ανάγκες του μέσου χρήστη ο οποίος δεν θα θεωρήσει ότι οι balanced είσοδοι του Symphonic του είναι απαραίτητες, θα ζητήσει, πιθανότατα, την δυνατότητα υποστήριξης και κεφαλών κινητού μαγνήτη, αλλά δεν θα συμβιβαστεί σε θέματα ρυθμίσεων των παραμέτρων της εισόδου (κέρδους και αντίστασης) ή στην ποιότητα κατασκευής.
Ο στόχος των ανθρώπων της εταιρίας, επομένως, είναι προφανής: Να δημιουργήσουν έναν προενισχυτή phono που θα ταιριάξει, ως προς την αισθητική και το γενικότερο σχεδιαστικό concept, με τον DAC Qutest, υπηρετώντας την αναλογική πλευρά των πραγμάτων, έχοντας παράλληλα μια τιμή που τον κάνει προσιτό σε ένα ευρύτερο κοινό. Ας δούμε πώς το έχουν καταφέρει...