Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 21/06/2022

AVMENTOR.net
Go to
AVMENTOR.net

Μόναχο, Ξενοδοχείο Marriot, 19/5-22/5/2022

Λογότυπος

Hifideluxe 2022 - Show Report

Φωτό_Ανοίγματος
Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Το πλατό Levar Ultimate με τον βραχίονα Levar Ultimate Carbon-Oil. Ο τελευταίος είναι μια κατασκευή με στέλεχος από ανθρακονήματα, μονοσημειακή έδραση και απόσβεση μπάνιο λαδιού.

Όσοι γνωρίζουν την Live Act Audio, την γνωρίζουν από τα μεγάλα της μοντέλα. Εφέτος, η εταιρία από την Γερμανία επέδειξε το νέο, κόμπακτ μοντέλο της, Viola S. Είναι ένα ηχείο βάσης με μικρές διαστάσεις, που βασίζεται όμως στην γνωστή φιλοσοφία της εταιρίας, που απαιτεί ομοαξονική μονάδα για την απόδοση των μεσαίων/υψηλών. Το Viola S είναι τρίδρομο, με φόρτιση παθητικού ακτινοβολητή.

Η Mal Valve επέδειξε, μεταξύ άλλων, τον προενισχυτή line Valve Four, τον DAC Four, και το CD player CD Four S Mk3. Μιλάμε για πολλές λάμπες...

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

...αν και ίσως το πιο ενδιαφέρον έκθεμα της εταιρίας να ήταν το MalStat Four ένα ηχείο που χρησιμοποιεί... όλες τις διαθέσιμες τεχνολογίες: Μια ομοαξονική κεφαλή συνδυάζει ηλεκτροστατικό τουίτερ με μαγνητοστατικό μιντ, αμφότερα με διπολική ακτινοβολία, ενώ η βάση του ηχείου φιλοξενεί ένα συμβατικό ηλεκτροδυναμικό γούφερ 16 ιντσών σε καμπίνα κλειστού τύπου.

Η MFE Electronics επέδειξε ένα επετειακό σύστημα για τα τριάντα της χρόνια. Από πάνω προς τα κάτω, ο προενισχυτής Tube One, ο DAC Tube DAC και οι μονομπλόκ τελικοί TA-300.

Ο Assolo είναι ο πρώτος ολοκληρωμένος ενισχυτής της Omega Audio Concepts. Η εταιρία έχει πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα προσέγγιση στην αισθητική και το design. Ιταλοί, φυσικά.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Ηλεκτροστατικά ηχεία από την Popori Acoustics. Το μοντέλο είναι το WR1.

Το Project ENA είναι το πρώτο ηχείο της νέας, ομώνυμης ελληνικής εταιρίας, ιθύνων νους της οποίας είναι ο Ηλίας Μαυροειδάκος. Πρόκειται για μια εντυπωσιακή από όλες τις απόψεις κατασκευή, πολύ υψηλού κόστους, στην οποία έχουν επενδυθεί χιλιάδες ώρες CAD και ακροάσεων. Συγκρατήστε την συστοιχία των μονάδων για την απόδοση των υψηλών συχνοτήτων γύρω από το ribbon και τα τα τρία γούφερ (και ένα ακόμη, με τεράστια διαδρομή, που δεν το βλέπετε, επειδή βρίσκεται στο πίσω μέρος). Υπάρχει μέλλον, εδώ.

Τα δύο μεγαλύτερα ηχεία της Seawave Acoustic είναι το ΑΜ23 (δεξιά), με καμπίνα από χυτό αλουμίνιο και σούπερ τουίτερ στο επάνω μέρος και το AM34 (αριστερά), μια τρίδρομη σχεδίαση δαπέδου με δύο γούφερ οκτώ ιντσών της Eton, μιντ με διάφραγμα τιτανίου και τουίτερ ίντσας.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Το υπογούφερ DSub15 της Sound Kaos με δύο 15άρια...

... και τα μίνι μόνιτορ VOX 3f της εταιρίας. Τρίδρομα, με μονάδα πλήρους φάσματος 100mm, δύο γούφερ 130mm, πλευρικά τοποθετημένα...

...και ένα σούπερ τουίτερ ribbon της Raal, στο επάνω μέρος για να “γεμίζει” τον χώρο.

Thumbnail Thumbnail

Η Ubiqaudiolab παρουσίασε, για πρώτη φορά, τα εντυπωσιακά, κορυφαία της ηχεία Ubiquitous Extreme, τεσσάρων δρόμων με τουίτερ AMT, τέσσερα γούφερ 210mm και φίλτρα πρώτης τάξης...

... και τον μονομπλόκ τελικό Ubiquitous Extreme Mono, ο οποίος αποδίδει 1200/8Ω και 2000W/4Ω. Η εταιρία δίνει ένα κορυφαίο χρόνο ανόδου, στα 150ns.