Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 21/11/2023

AVMENTOR.net
Go to
AVMENTOR.net

Αθήνα, Radisson Blu Park Hotel, 3-5 Νοεμβρίου 2023

Black Box Audio Video Show 2023 - Show Report

Λογότυπος
Φωτό_Ανοίγματος
Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Φυσικά, αυτό που κέρδισε τις εντυπώσεις για τους Βρετανούς ήταν το σύστημα ενισχυτών Statement. Κατασκευή χωρίς περιορισμούς κόστους και, όπως παραδέχτηκε ο άνθρωπος που το συνόδευε, για λίγους και εκλεκτούς. 36 συστήματα έχουν πωληθεί μέχρι σήμερα.

Μια από τις πολλές εκδόσεις του Uniti Atom, η HDMI.

Σειρά ηχείων της Neat. Μιλάμε για μια εταιρία πολύ χαμηλών τόνων που έχει φτιάξει μερικά πολύ σοβαρά πράγματα, όπως το Ultimatum (δεύτερο από αριστερά) και το Petite Classic (τελευταίο, δεξιά).

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Audiophile switch από την Nordost. Λέγεται QRT.

Η εταιρία επέδειξε επίσης το φίλτρο τροφοδοσίας QX4 (επάνω) και το ρούτερ Qnet.

Ψηφιακή πηγή από την Norma, στη σειρά Revo. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως CD player, αλλά διαθέτει και συμβατικές ψηφιακές εισόδους και θύρα USB ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ψηφιακό κέντρο για ένα σύγχρονο σύστημα.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Ολοκαίνουριος MRE 220 από την Octave. Έχει την κατάληξη SE και εκτός από τις διαφορετικές λυχνίες εξόδου, σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, KT150 αντί KT120 διαθέτει και δυνατότητα ρύθμισης της αρνητικής ανάδρασης, γεγονός που έχει επίπτωση στον συντελεστή απόσβεσης, ώστε ο χρήστης να έχει κάποιο έλεγχο στο ταίριασμα του ενισχυτή με το ηχείο.

Μίνι συστήματα από την Panasonic...

... η οποία επέδειξε, επίσης το σύστημα SC-TMAX50, για όσους θέλουν κάτι δυνατό για τα πάρτι τους.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Ηχεία της Paradigm, τα οποία ανήκουν στην σειρά Founder. Αριστερά, το μοντέλο βάσης 40B και, δεξιά, το μεγάλο δαπέδου, 100F.

Στις πρεμιέρες του σόου και η Pioneer η οποία επιστρέφει στην ελληνική αγορά με την υποστήριξη της Audiodesigner. Εδώ το CD player/DAC PD50...

… και εδώ το ζευγάρι streamer/ολοκληρωμένου ενισχυτή SX-N30 (επάνω) και Α40 (κάτω).

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Το “5” στη νέα σειρά Prodigy της PMC. Ένα από τα εντυπωσιακά ηχεία της έκθεσης παρά τον λογικό του όγκο. Αυτά συμβαίνουν όταν ξέρεις από γραμμές μεταφοράς...

Η ελληνική Porfyra Audio παρουσίασε τον λαμπάτο προενισχυτή HAR-AR1 ο οποίος διαθέτει εξωτερικό τροφοδοτικό.

Υπάρχει και ένα μικρότερο μοντέλο, το AR2, το οποίο δεν διαθέτει εξωτερικό τροφοδοτικό.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Οι προενισχυτές ταιριάζουν με τον τελικό ενισχυτή της εταιρίας, τον STTS-2100, μια σχεδίαση με class A/single ended στάδιο εξόδου, η οποία αποδίδει 100W/8Ω ανά κανάλι.

Με το CD Box RS2 T, η Pro-Ject δείχνει να καταλαβαίνει τι έχει σημασία στην ανάγνωση των ψηφιακών δίσκων. Ο ίδιος ο μηχανισμός. Εν προκειμένω, χρησιμοποιείται ένα τρανσπόρτ της StreamUnimited, μιας εταιρίας που έλκει την καταγωγή της απευθείας από το τμήμα της Philips που ανέπτυξε μερικούς από τους καλύτερους μηχανισμούς.

Σειρά ηχείων της ProAc.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Η QED διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία έτοιμων, τερματισμένων, καλωδίων για κάθε εφαρμογή, αλλά και bulk καλώδια για custom κατασκευές και εγκαταστάσεις.

Ύστερα από (αρκετά) χρόνια η Quad παρουσίασε ηχεία! Η νέα σειρά Revela περιλαμβάνει δύο μοντέλα, το Revela 2 (δαπέδου) και το Revela 1 (βάσης). Οι παρατηρητικοί, θα έχετε δει ήδη το ribbon στη θέση του τουίτερ και οι γνώστες της ιστορίας θα ξέρετε, ασφαλώς, ότι το συγκεκριμένο μεγάφωνο έχει πολύ μεγάλη ιστορία στην Quad.

Αν υπάρχει μια εταιρία της οποίας τα σασί “υπόσχονται πολλά” αυτή, σίγουρα, είναι η Rose. Ομολογείστε το: Θέλετε να αγγίξετε τον ολοκληρωμένο ενισχυτή RA180, οπωσδήποτε!

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Το Ceraldo S2 είναι ένα πολύ ενδιαφέρον ηχείο δαπέδου της Rosso Fiorentino.

Ο Frankie της Serblin & Son είναι η βασική έκδοση του ολοκληρωμένου ενισχυτή της Ιταλικής εταιρίας. Διαθέτει στάδιο εξόδου σε τάξη ΑΒ (2x75W/8Ω) και προενισχυτή phono (MM/MC). Υπάρχουν εκδόσεις με DAC (EX) και με streamer/DAC (Plus).

Ηχεία της ελληνικής Sigma Audio. Δεξιά, το κορυφαίο μοντέλο της εταιρίας, DeFacto, μια σχεδίαση τεσσάρων δρόμων, με τουίτερ από διαμάντι, κεραμικά μεγάφωνα μεσαίων χαμηλών και φόρτιση μέσω παθητικού ακτινοβολητή.