Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 21/11/2023

AVMENTOR.net
Go to
AVMENTOR.net

Αθήνα, Radisson Blu Park Hotel, 3-5 Νοεμβρίου 2023

Black Box Audio Video Show 2023 - Show Report

Λογότυπος
Φωτό_Ανοίγματος
Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Το Reference 3 Meta σε στατική επίδειξη. Η KEF χρησιμοποιεί απόσβεση με μετα-υλικά σε όλο και περισσότερα μοντέλα της.

Το εντυπωσιακό Three της Kii Audio σε πλήρη σύνθεση (κεφαλή και γούφερ BXT) δεν περνάει, φυσικά απαρατήρητο...

... αλλά τα καλά νέα είναι ότι στις αρχές του 2024 θα πρέπει να περιμένουμε ένα μικρότερο μόνιτορ, στην ίδια λογική, το Seven.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Η LAB12 είχε πολύ έντονη παρουσία στο σόου. Επέδειξε την πλήρη σειρά καλωδίων της...

... καθώς και πολλές από τις πιο γνωστές συσκευές της, όπως ο ιστορικός (πρώτος) DAC 1 στην πλέον πρόσφατη έκδοση Reference...

… το πολύ επιτυχημένο (και λογικών διαστάσεων) φίλτρο τροφοδοσίας Gordian...

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

… τον ενισχυτή ακουστικών HPA…

... τον ολοκληρωμένο ενισχυτή integre4 με τις KT150...

... καθώς και μια σειρά άλλων συσκευών. Εδώ, οι Suono, Suara και το phono Melto2.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Η παρουσία της Lamm ήταν κλασική, άλλωστε η εταιρία από την Αμερική δεν είναι γνωστή για την συχνή ανανέωση της σειράς της. Εδώ, ο προενισχυτής L2.1 Reference...

... ο οποίος οδήγησε τους μονομπλόκ τελικούς M1.2 Reference.

Τα ηχεία που συνόδευσαν τα ενισχυτικά της Lamm ήταν τα Parsifal της Verity Audio.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Δεν μπορείς να μην αναγνωρίσεις την κομψότητα, όταν την βλέπεις. Οι συσκευές της Leak τραβούν αμέσως το βλέμμα. Εδώ, το player CDT και ο ολοκληρωμένος ενισχυτής Stereo 230.

To Cine 1 είναι το πρώτο ολοκληρωμένο σύστημα οικιακού κινηματογράφου της Leica. Είναι χτισμένο γύρω από ένα σύστημα προβολής με τεχνολογία laser-RGB και δυνατότητα δημιουργίας κάδρου 100 ιντσών από απόσταση μόλις 250 χιλιοστών.

Η σειρά Limetree της Lindemann είναι προσιτή, αλλά έχει την γνωστή ποιότητα της εταιρίας.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Η έκδοση Majik του κλασικού LP12. Περιλαμβάνει την κεφαλή κινητού μαγνήτη Adikt και τον βραχίονα Krane, τον οποίο έχει αναπτύξει η Clearaudio.

Φορητή εκδοχή ηχείου το οποίο είναι βασισμένο σε μονάδα της Lithe Audio. Η εταιρία εξειδικεύεται στις οικιακές εγκαταστάσεις, με εντοιχιζόμενα και ασύρματα μεγάφωνα.

Ο L-509Z είναι ο κορυφαίος ολοκληρωμένος ενισχυτής στην σειρά Z της Luxman και ο πρώτος που χρησιμοποιεί την τεχνολογία ανάδρασης LIFES της εταιρίας. Το ρυθμιστικό στάθμης βασίζεται στον εξασθενητή LECUA-EX.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Το νέο κορυφαίο πλατό της Luxman. To PD-191A χρησιμοποιεί τον νέο βραχίονα της εταιρίας, με νέο σύστημα ελέγχου της κίνησης, άψηκτρο κινητήρα dc και μετάδοση μέσω ιμάντα.

O MA900 της Magnat είναι ένας από τους πιο καλοστημένους υβριδικούς ολοκληρωμένους ενισχυτές που έχουμε δει. Εδώ, σε ασημί φινίρισμα.

Η επετειακή έκδοση του MTT 990 της Γερμανικής εταιρίας είναι φινιρισμένο με το χαρακτηριστικό Anniversary Gray, αλλά, επίσης, έχει διαφορετικό βραχίονα, με ενεργό μήκος 10 ιντσών και στέλεχος τύπου “J”. Συνοδεύεται από μαι Audiotechnica VM520EB.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Σε έναν ξεχωριστό χώρο, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ακούσουν ένα “μικρό” σύστημα της Magnat, αποτελούμενο από τα ηχεία βάσης Signature 503 και τον ραδιοενισχυτή-streamer MC400.

Στην επετειακή σειρά για τα πενήντα χρόνια της εταιρίας, εκτός από το MTT 990 ανήκει και το Signature 507, σε ειδική έκδοση με το φινίρισμα Anniversary Grey. Είναι μια σχεδίαση δαπέδου τεσσάρων δρόμων με τουίτερ/σούπερ τουίτερ και τρεις μονάδες 6.5 ιντσών από τις οποίες

Είναι πολύ πιθανόν να πρόκειται για τον κορυφαίο αναλογικό ραδιοφωνικό δέκτη αυτή την στιγμή. Ο MD209 της Magnum Dynalab.