Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 26/02/2019

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net

ΠΡΟΕΝΙΣΧΥΤΗΣ PHONO

LAB12 melto2

LAB12 melto2

Η LAB12 βρίσκεται, πλέον, αρκετό καιρό στην αγορά ώστε να έχει δημιουργήσει την δική της ταυτότητα, μια συγκεκριμένη υπογραφή που χαρακτηρίζει τα προϊόντα της και τις βασικές επιλογές που κάνουν συστηματικά οι άνθρωποί της. Η αγάπη της εταιρίας για τις λυχνίες δεν κρύβεται ασφαλώς, αλλά δεν είναι αυτό το πιο ενδιαφέρον από τα χαρακτηριστικά της. Περισσότερο καθοριστικό στοιχείο, κατά την γνώμη του υποφαινόμενου, είναι ο τρόπος που ενσωματώνει κυκλώματα βασισμένα σε λυχνίες σε μια κατασκευή η οποία είναι σύγχρονη, λειτουργική και κάνει τον χρήστη να αισθάνεται άνετα μαζί της. Ίσως το καλύτερο παράδειγμα εδώ να είναι το Gordian, ένα φίλτρο/αναλυτής τροφοδοσίας που δοκιμάσαμε διεξοδικά εδώ και μας είχε ενθουσιάσει όχι μόνο με την αποτελεσματικότητά του αλλά και με το user interface του. Αυτή είναι μια συνταγή την οποία η ελληνική εταιρία χρησιμοποιεί σε σταθερή βάση και αποτελεί ένα σημαντικό μέρος της ταυτότητάς της.
Με τα παραπάνω ως δεδομένα, δεν είναι περίεργο που ο melto2, ο πρώτος προενισχυτής phono της LAB12, είναι ρυθμιζόμενος σε πολλές από τις παραμέτρους του και βασίζεται στο γνώριμο, απλό και κατανοητό μενού που έχουμε δει και σε άλλες συσκευές της. Από την στιγμή της ανακοίνωσής του, περιμέναμε εναγωνίως το πρώτο δείγμα για να δούμε το πώς η ελληνική εταιρία αποφάσισε να προσεγγίσει τις καθόλου αμελητέες προκλήσεις μιας τέτοιας συσκευής.
Ο melto2 είναι μια αμιγώς λαμπάτη σχεδίαση, με έμφαση στην ακρίβεια και την ποιότητα των υλικών, στην μεγάλη ευελιξία που απαιτούν, συνήθως, οι λάτρεις του βινυλίου και ένα user interface που προβλέπει ακόμη και τηλεχειριστήριο. Ας δούμε τις λεπτομέρειες...