Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 28/05/2024

AVMENTOR.net
Go to
AVMENTOR.net

Μόναχο, 9-12/5/2024, M.O.C.

High End Munich 2024 - Show Report

Λογότυπος
Φωτό_Ανοίγματος

φωτό: Δημήτρης Σταματάκος

Ήταν εκεί, κάπου το μεσημέρι του Σαββάτου, της πρώτης ημέρας που το σόου ήταν ανοικτό για το κοινό, που οι εσωτερικές σκάλες γέμισαν με κόσμο και οι οργανωτές αναγκάστηκαν να βάλουν ανθρώπους για να ελέγξουν την ροή, που καταλάβαμε όλοι ότι το φετινό “Μόναχο” έχει πραγματικά πολύ κόσμο και μεγάλο ενδιαφέρον. Το γεγονός επιβεβαίωσε την αρχική μας αίσθηση από τις δύο πρώτες ημέρες κατά τις οποίες η πρόσβαση ήταν αποκλειστικό προνόμιο των επαγγελματιών του χώρου και των δημοσιογράφων.
Το ενδιαφέρον των επισκεπτών συμπλήρωσε ιδανικά μια διοργάνωση που ήταν από τις καλύτερες που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια με πολλά νέα και σημαντικά προϊόντα και ενδιαφέρουσες περιφερειακές εκδηλώσεις. Το συνολικό αποτέλεσμα ήταν ότι όλοι φύγαμε ικανοποιημένοι από το M.O.C., ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Οι εταιρίες για την δημοσιότητα, οι επαγγελματίες για τις μπίζνες, οι επισκέπτες για τα πράγματα που είδαν και άκουσαν και οι δημοσιογράφοι με άφθονο υλικό, το οποίο μπορείτε να δείτε στις σελίδες που ακολουθούν.
Οι φωτογραφίες για το High End Show 2024 εκκινούν από εδώ, ενώ οι σελίδες για την περιφερειακή έκθεση HiFi Deluxe 2024, από εδώ. Καλή ανάγνωση.

Δημήτρης Σταματάκος