Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 09/07/2024

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Wharfedale: Προσθέτει το Super Denton στην σειρά Heritage.

Wharfedale: Προσθέτει το Super Denton στην σειρά Heritage.
2024/03/31, [δ.τ.]

Η αναβίωση του ιστορικού ηχείου Denton του 1968, πριν από δέκα περίπου χρόνια, υπήρξε η απαρχή της -κατά τα φαινόμενα- πολύ επιτυχημένης σειράς Heritage. Τώρα, η Wharfedale επανέρχεται στο μοντέλο, παρουσιάζοντας το Super Denton, ένα πολύ κόμπακτ τρίδρομο. Με διαστάσεις 360x246x275 χιλιοστά, το νέο Super βρίσκεται, από την άποψη του μεγέθους, κοντά στο Denton 3, το οποίο παρουσιάστηκε πριν από πενήντα χρόνια και, τότε, ήταν το μικρότερο ηχείο τριών δρόμων της αγοράς.
Το ηχείο βασίζεται σε θόλους για την αναπαραγωγή των υψηλών και των μεσαίων συχνοτήτων (25 και 50 χιλιοστών αντιστοίχως), ενώ χαμηλά παίζει με ένα γούφερ 165 χιλιοστών, με κώνο από Kevlar και, σύμφωνα με την εταιρία, κατεβαίνει μέχρι τα 40Hz. Το μιντ δεν είναι άγνωστο: το ανέπτυξε η Wharfedale για την μεγάλη σειρά EVO4, ενώ το τουίτερ είναι καινούριο, βασισμένο στο αντίστοιχο του Dovedale, με κεραμικό μαγνητικό σύστημα, υφασμάτινο θόλο και απόσβεση στον οπίσθιο θάλαμο.
Η καμπίνα χρησιμοποιεί φύλλα από διαφορετικά υλικά, HDF στο εσωτερικό και MDF εξωτερικά, μεταξύ των οποίων παρεμβάλλεται μια ειδική κόλλα με ιδιότητες απόσβεσης των κραδασμών. Η μπάφλα κατασκευάζεται με κατοπτρική συμμετρία. Το Super Denton θα είναι διαθέσιμο σε τρία φινιρίσματα, Καρυδιά, Μαόνι και Μάγκλη.

info: Φ.Νάκας, τηλ.: 210-668.6000, https://www.nakas.gr/, https://www.wharfedale.co.uk/