Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 15/10/2024

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Capella: Ασύρματο σύστημα από την Triangle.

Capella: Ασύρματο σύστημα από την Triangle.
2024/06/24, [δ.τ.]

Το Capella είναι, βεβαίως, ένα ενεργό ασύρματο ηχείο που βασίζεται στην τεχνολογία του μεγάλου Γάλλου κατασκευαστή. Αλλά διαθέτει αυξημένη συνδεσιμότητα, το “δικό του” πλατό για βινύλια και μια σειρά από πολύ ενδιαφέροντα φινιρίσματα που δεν θα το αφήσουν να περάσει απαρατήρητο.
Το ηχείο διαθέτει ξεχωριστό ενισχυτή για κάθε μεγάφωνο, με το κάθε ηχείο να έχει συνολική ισχύ 100W και υποστηρίζεται από DSP. Η ψηφιακή επεξεργασία εξασφαλίζει την βέλτιστη λειτουργία κάθε μεγαφώνου και επιτρέπει στο Capella να προσαρμοστεί στην ακουστική του χώρου, μέσω μετρήσεων.
Η συνδεσιμότητα περιλαμβάνει ασύρματο streaming μέσω Bluetooth και WiFi, μέσω των οποίων υποστηρίζονται AirPlay, Chromecast, UPnP/DLNA και το οικοσύστημα Roon (Roon Ready), ενώ μέσω του Stereo Hub, που συνοδεύει το σύστημα, προσφέρει συμβατικές δυνατότητες σύνδεσης μέσω HDMI/ARC, θύρα USB, ψηφιακή οπτική είσοδο και αναλογική είσοδο μέσω RCA. Η σύνδεση του Hub με τα ηχεία γίνεται ασύρματα μέσω τεχνολογίας WiSA.
Τα Capella βασίζονται σε τουίτερ θόλου από μαγνήσιο, το οποίο φορτίζεται -κατά την προσφιλή συνήθεια της Triangle- από χοάνη και σε μιντ/γούφερ 160 χιλιοστών από πολτό κυτταρίνης (επεξεργασμένο χαρτί). Η κατασκευή των μεγαφώνων βασίζεται στην εμπειρία της εταιρίας από τον σχεδιασμό της κορυφαίας σειράς Esprit 40th Anniversary.
Στην βασική του έκδοση, το σύστημα περιλαμβάνει τα δύο ηχεία, το Stereo Hub, τηλεχειριστήριο και τα καλώδια τροφοδοσίας, ενώ, προαιρετικώς, μπορεί κάποιος να προμηθευτεί τις ειδικές βάσεις (S05), το μικρόφωνο για την μέτρηση του χώρου (Zen), καθώς και το πλατό Lunar 3.
Το Lunar 3 σχεδιάζεται και κατασκευάζεται από την γνωστή Pro-Ject και περιλαμβάνει τον προενισχυτή phono καθώς και μια προεγκατεστημένη 2M Red της Ortofon, σε βραχίονα από ανθρακονήματα.
Το Capella είναι διαθέσιμο σε τέσσερα φινιρίσματα, Brown Nebula, Astral Blue, Black Star και Space White.

info: Orpheus Audio, τηλ.: 210-5221.524, https://www.orpheusaudio.gr/, https://trianglehifi.eu/