Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 10/09/2024

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Κόμπακτ μόνιτορ από την Totem.

Κόμπακτ μόνιτορ από την Totem.
2024/06/10, [δ.τ.]

Δεν είναι σαφές από που προέρχεται η έμπνευση για την ονομασία του νέου Loon (από το ιθαγενές στον Καναδά υδρόβιο πτηνό ή τον χαρακτηρισμό κάποιου ως “ιδιόρρυθμο”) και έχουμε την εντύπωση ότι αυτό γίνεται εκ προθέσεως. Σε κάθε περίπτωση, ένα μικρό Totem, είναι πάντοτε ενδιαφέρον! Η ίδια η εταιρία αναφέρει ότι το brief κατά τον σχεδιασμό ήταν για “ένα ηχείο με ρέοντα ήχο, αίσθηση ισορροπίας και ταχύτητας, ικανό να μεταφέρει το συναίσθημα.”
Σε περισσότερο πρακτικά θέματα, το Loon είναι μια μικρού όγκου και διαστάσεων σχεδίαση δύο δρόμων, με τουίτερ μαλακού θόλου ίντσας (το οποίο κατασκευάζεται με τη βοήθεια laser) και μιντ γούφερ 5.75 ιντσών.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εταιρία, το Loon είναι εύκολο στην τοποθέτηση του και επιτρέπει ακροάσεις εκτός άξονα με καλή ποιότητα (μέχρι τις 45 μοίρες, όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου) και προσφέρει καλό, ελεγχόμενο χαμηλό, παρά την μικρή του καμπίνα με απόδοση που διατηρείται ακόμη και σε χαμηλές στάθμες.
Το Loon Monitor παρουσιάστηκε στο φετινό Μόναχο και είναι διαθέσιμο σε τρία φινιρίσματα, μαύρο (Black Ash), καρυδιά και λευκό.