Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 17/09/2024

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


WF-C510: Τα νέα ασύρματα ακουστικά της Sony.

WF-C510: Τα νέα ασύρματα ακουστικά της Sony.
2024/12/26, [δ.τ.]

Τα νέα ακουστικά προσφέρουν τον γνωστό, ποιοτικό ήχο της εταιρίας και, με βάση τις διαθέσιμες πληροφορίες, τον συνδυάζουν με μεγάλη αυτονομία, άνετη εφαρμογή και λογική τιμή.
Τα WF-C510 είναι μικρότερα σε διαστάσεις σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές ασύρματων in-ear της Sony και, στην πραγματικότητα, είναι τα πιο κόμπακτ κλειστού τύπου ακουστικά του είδους που έχει κατασκευάσει μέχρι σήμερα, προσφέροντας άνεση ακόμη και στους ακροατές που έχουν δυσκολίες εφαρμογής, καθώς βασίζονται σε εκτεταμένη έρευνα γύρω από την φυσιολογία του αυτιού. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα σχέδιο με έντονες καμπύλες και ματ φινίρισμα που συνδυάζεται με ένα user interface που είναι ευκολότερο σε πρόσβαση, για πιο άνετους χειρισμούς.
Η μείωση των διαστάσεων αφορά και την θήκη φόρτισης, η οποία έχει μικρότερο όγκο σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο της εταιρίας, αλλά προσφέρει μεγάλη αυτονομία στα ακουστικά, η οποία μπορεί να φθάσει, ανάλογα με την χρήση, τις 11 ώρες. Μια σύντομη φόρτιση διάρκειας πέντε λεπτών, προσφέρει 60 λεπτά λειτουργίας.
Τα νέα ακουστικά είναι συμβατά με την τεχνολογία Multipoint Connection, η οποία επιτρέπει την σύνδεση δύο συσκευών ταυτόχρονα και υποστηρίζει τον ρυθμό Ambient Sound, ώστε ο χρήστης να έχει ακουστική αντίληψη του περιβάλλοντός του ενώ ακούει μουσική, με δυνατότητα για μεγαλύτερη καταληπτότητα των φωνών (Voice Focus).
Τα WF-C510 είναι διαθέσιμα σε τέσσερα χρώματα, μπλε, κίτρινο, μαύρο και λευκό.

info: Sony Hellas, τηλ.: 801.11.92000, https://www.sony.gr/