Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 15/10/2024

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Η Sony διευρύνει τη σειρά LinkBuds.

Η Sony διευρύνει τη σειρά LinkBuds.
2024/10/01, [δ.τ.]

Η Sony παρουσίασε σήμερα νέες προσθήκες στη σειρά LinkBuds με τα ασύρματα ακουστικά LinkBuds Fit και LinkBuds Open, καθώς και το ηχείο LinkBuds Speaker.
Σχεδιασμένα για όσους έχουν μία δραστήρια καθημερινότητα, τα LinkBuds Fit και LinkBuds Open διαθέτουν νέα και ελαφριά Fitting Supporters για άνεση κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας.
Τα LinkBuds Open σας επιτρέπουν να βιώσετε ένα νέο τύπο ακουστικών με τον καινοτόμο σχεδιασμό ανοιχτού δακτυλίου που σας κρατά συνδεδεμένους με το περιβάλλον σας. Επιπλέον, και τα δύο μοντέλα διατίθενται σε διάφορα χρώματα για να ταιριάζουν σε κάθε στυλ, με θήκες σε διαφορετικούς χρωματισμούς και Fitting Suporters για να τα προσαρμόσετε στην εμφάνισή σας.
Παράλληλα με αυτά τα νέα μοντέλα ακουστικών, παρουσιάστηκε, επίσης, το LinkBuds Speaker. Το LinkBuds Speaker αποτελεί μια απρόσκοπτη προσθήκη στην οικογένεια LinkBuds. Η λειτουργία Auto Switch εναλλάσσει αυτόματα την αναπαραγωγή μεταξύ των LinkBuds Fit, LinkBuds Open και LinkBuds S με το LinkBuds Speaker, ανάλογα με την περίσταση, για μια αδιάκοπη εμπειρία ακρόασης.
Τέλος, η Sony ανακοίνωσε ότι συνεχίζει τη συνεργασία της με την τρεις φορές βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια και δημιουργό Olivia Rodrigo στη σειρά LinkBuds, ως τμήμα της καμπάνιας For The Music της εταιρίας. Μετά από μια επιτυχημένη συνεργασία στα LinkBuds S πέρυσι, τα LinkBuds Fit και LinkBuds Open είναι πλέον διαθέσιμα και στην χαρακτηριστική βιολετί απόχρωση της Olivia. Σχεδιάστηκαν σε συνεργασία με την ίδια την τραγουδίστρια και συνθέτρια, έχοντας ένα κύριο στόχο: τους θαυμαστές της. Προσφέρουν προσαρμοσμένες ρυθμίσεις EQ για μια βέλτιστη εμπειρία ακρόασης, καθώς και μια διεπαφή EQ που επιλέχθηκε από την ίδια.

info: Sony Hellas, τηλ.: 801.11.92000, https://www.sony.gr/