Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 04/06/2024

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Η Sonos παρουσίασε τα ακουστικά Sonos Ace.




Η Sonos παρουσίασε τα ακουστικά Sonos Ace.
2024/05/21, [δ.τ.]

Η Sonos ανακοίνωσε την κυκλοφορία των πρώτων ακουστικών της, Ace, σηματοδοτώντας την πολυαναμενόμενη είσοδο της εταιρίας στην κατηγορία της προσωπικής ακρόασης.
Τα Ace είναι premium over-ear ακουστικά Bluetooth με Active Noise Cancellation (ANC) και Aware Mode και μπορούν να προσφέρουν εμπειρία home cinema, χρησιμοποιώντας τη νέα τεχνολογία True Cinema της Sonos (αναμένεται να ενεργοποιηθεί εντός του έτους).
Τα ακουστικά αποδίδουν ήχο surround δίνοντας παράλληλα στο σπίτι το δώρο της... απόλυτης ησυχίας. Ο χρήστης μπορεί να μεταφέρει, άμεσα, τον ήχο της τηλεόρασης από μια συμβατή Sonos soundbar στα Sonos Ace με το πάτημα ενός κουμπιού. Ο χωρικός ήχος (spatial audio) με Dolby Atmos εξασφαλίζει εντυπωσιακά λεπτομερή ήχο από όλες τις κατευθύνσεις και το δυναμικό head tracking σας κρατά στο επίκεντρο της δράσης, αναφέρει, μεταξύ άλλων, η εταιρία.
Ο χρήστης μπορεί να κάνει την προσωπική ακρόαση ακόμα πιο προσωπική με την λειτουργία Active Noise Cancellation (ANC), ή να ενεργοποιήσει τη λειτουργία Aware όταν θέλει περισσότερη επαφή με το περιβάλλον γύρω του- είτε περπατά σε πολυσύχναστο δρόμο, είτε εργάζεται στο γραφείο.
Η αυτονομία των ακουστικών μπορεί να φτάσει τις 30 ώρες και η λειτουργία γρήγορης φόρτισης δίνει 3 ώρες αυτονομία με φόρτιση 3 λεπτών, χρησιμοποιώντας το καλώδιο USB-C που περιλαμβάνεται.
Τα Ace χρησιμοποιούν ελαφριά, premium υλικά για μια ανάλαφρη εφαρμογή και το μαλακό εσωτερικό τους, με memory foam, είναι τυλιγμένο με vegan δέρμα. Τα χρώματα στο εσωτερικό των ακουστικών διαφέρουν, ώστε να σηματοδοτούν διακριτικά τον τρόπο τοποθέτησης τους και τα κομψά κουμπιά αφής κάνουν τον χειρισμό απλό και εύχρηστο ενώ τα φοράτε. Όταν τελειώσετε με την ακρόαση, αποθηκεύστε εύκολα τα Ace στην ελαφριά, flat, θήκη μεταφοράς χάρη στην αναδιπλούμενη επίπεδη σχεδίαση τους.
Τα Sonos Ace θα είναι διαθέσιμα παγκοσμίως σε μαύρο και λευκό χρώμα από τις 5 Ιουνίου 2024 στα €499.

info: Δ.&Ι. Δαμκαλίδης Α.Ε., τηλ.: 210-941.0888, https://www.damkalidis.gr, https://www.sonos.com/