Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 11/06/2024

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Έκδοση “B” για το Tube Box DS3 της Pro-Ject Audio.



Έκδοση “B” για το Tube Box DS3 της Pro-Ject Audio.
2024/03/10, [δ.τ.]

Ο γνωστός κατασκευαστής κάνει το αναμενόμενο, συνδυάζοντας ένα λαμπάτο phono, στο γνωστό σασί “Box” της εταιρίας, με την πρόσφατη στρατηγική του επιλογή να υποστηρίξει την balanced σύνδεση των κεφαλών με τον προενισχυτή. Το αποτέλεσμα, εντελώς λογικά, ονομάζεται Tube Box DS3 B.
Ο προενισχυτής υποστηρίζει την ταυτόχρονη σύνδεση δυο κεφαλών με δυνατότητα ξεχωριστών ρυθμίσεων ως προς την χωρητικότητα και το κέρδος και αποθήκευσής τους σε μνήμη, ενώ ιδιαίτερο χαρακτηριστικό είναι η ρύθμιση του φορτίου που βλέπει η κεφαλή, η οποία είναι συνεχής μέσω ενός ποτενσιόμετρου για τιμές από 10Ω μέχρι 1kΩ, δίνοντας στον ακροατή την δυνατότητα πειραματισμού.
Ο προενισχυτής συνδέεται με την κεφαλή μέσω balanced γραμμής, είτε μέσω βύσματος 5-pin mniXLR, είτε μέσω συμβατικών καλωδίων τερματισμένων με XLR και προσφέρει το πλεονέκτημα της καταστολής των θορύβων που επάγονται στην γραμμή μεταφοράς από την κεφαλή μέχρι τον προενισχυτή, όπου το σήμα έχει ιδιαίτερα χαμηλή στάθμη και είναι ευαίσθητ. Η εταιρία αναφέρει ότι τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι πολύ υψηλής ποιότητας.

info: Orpheus Audio, τηλ.: 210-5221.524, https://www.orpheusaudio.gr/, https://www.project-audio.com/