Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 15/10/2024

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Το streamer της Nagra λέγεται... Streamer.

Το streamer της Nagra λέγεται... Streamer.
2024/05/03, [δ.τ.]

Ο γνωστός κατασκευαστής από την Ελβετία παρουσίασε μια νέα ψηφιακή πηγή. Τριάντα χρόνια μετά τον πρώτο ψηφιακό εγγραφέα υψηλής ανάλυσης (D), και είκοσι χρόνια μετά το CD player CD Reference, η Nagra διαθέτει, πλέον, streamer, το οποίο ονομάζεται, απλώς, Streamer.
Το Streamer χρησιμοποιεί σασί με αισθητική και διαστάσεις παρόμοια με αυτά του Nagra VII, ώστε να παραπέμπει στο κορυφαίο recorder της εταιρίας. Το σασί κατασκευάζεται από μονοκόμματο αλουμίνιο και διαθέτει μεγάλη μάζα και κόμπακτ διαστάσεις, ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα, αναφέρει η εταιρία.
Η συσκευή υποστηρίζει streaming από τις υπηρεσίες Tidal Connect, Spotify Connect και Qobuz μέσω της εφαρμογής mConnect, ενώ ο χρήστης έχει πρόσβαση σε ελεύθερους διαδικτυακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς μέσω vTuner. Η τοπική μουσική βιβλιοθήκη υποστηρίζεται από AirPlay2 και UPnP/DLNA. Η Nagra έχει δηλώσει ότι το Stream θα πιστοποιηθεί και ως Roon Ready. Η συνδεσιμότητα συμπληρώνεται από δυνατότητα σύνδεσης μέσω Ethernet θύρα USB για σύνδεση αποθηκευτικών μέσων καθώς και έξοδο N-Link, η οποία επιτρέπει σύνδεση με DAC της εταιρίας. Όσοι θέλουν κάτι πιο συμβατικό, θα βρουν και σύνδεση S/PDIF.

info: Melody Club, τηλ.: 210-6813.773, https://melodyclub.gr/, https://www.nagraaudio.com/