Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 17/09/2024

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Καινούριος HybridDigital από την NAD.

Καινούριος HybridDigital από την NAD.
2024/05/06, [δ.τ.]

Ο γνωστός κατασκευαστής παρουσίασε στο φετινό Μόναχο τον C 379, έναν νέο ολοκληρωμένο ενισχυτή, ο οποίος διαθέτει διακοπτικό στάδιο ισχύος, ψηφιακό μέρος βασισμένο σε τσιπ της ESS και την νέας γενιάς αρχιτεκτονική MDC.
Ο ενισχυτής ισχύος του C 379 είναι χτισμένος γύρω από αρθρώματα UcD, βασισμένα σε τεχνολογία HybridDigital, τα οποία έχει προσαρμόσει η ίδια η NAD και μπορεί να αποδώσει 80W σε φορτία 8 και 4Ω, με δυναμική ισχύ που φθάνει τα 120W/4Ω, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε γεφυρωμένη λειτουργία μαζί με τον τελικό ενισχυτή C 268 της εταιρίας για να δημιουργήσει ένα σύστημα που θα αποδώσει 2x150 συνεχούς ισχύος και 2x250W στιγμιαίας ισχύος, όταν η μουσική το απαιτήσει. Το ψηφιακό κομμάτι του ενισχυτή βασίζεται σε μετατροπέα d/a της ESS (ES9028).
Η αρχιτεκτονική του C 379 είναι αρθρωτή (MDC, Modular Design Construction, δεύτερης γενιάς) και επιτρέπει την αναβάθμιση/επέκταση της συσκευής ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη. Στις δυνατότητες αναβάθμισης περιλαμβάνονται η δυνατότητα υποστήριξης του οικοσυστήματος BluOS για εφαρμογές multiroom καθώς και της τεχνολογίας αντιστάθμισης της ακουστικής του χώρου, Dirac Live Room Correction. Το ίδιο άρθρωμα προσφέρει, επίσης, δυνατότητα streaming μέσω AirPlay2 και αμφίδρομου Bluetooth aptX HD. Οι αναλύσεις που υποστηρίζονται φθάνουν τα 24/192 (μέσω Wi-Fi/Ethernet) και προσφέρεται πρόσβαση σε πάνω από είκοσι δημοφιλείς υπηρεσίες streaming, περιλαμβανόμενων των Tidal, Deezer, Spotify και Qobuz.
Στις δυνατότητες σύνδεσης του ενισχυτή περιλαμβάνονται (φυσικά) αναλογικές είσοδοι στάθμης line, θύρα HDMI/ARC καθώς και είσοδος Phono (MM). Ο χρήστης έχει, επίσης, στη διάθεση του έξοδο για δύο ενεργά υπογούφερ καθώς και ξεχωριστό ενισχυτή ακουστικών.

info: Ν.Ι Λάιος, τηλ.: 210-862.9513, https://www.laiosav.gr/, https://www.nadelectronics.com/