Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 25/06/2024

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


SilentPower από την iFi.

SilentPower από την iFi.
13/6/2024, [δ.τ.]

Ο γνωστός (και πολυμήχανος!) κατασκευαστής, ανακοίνωσε πριν από λίγο καιρό ένα νέο brand name, την SilentPower, ανεξάρτητο από την ίδια την iFi, στο οποίο μετακινείται ο κατάλογος των προϊόντων της τελευταίας που σχετίζονται με την τροφοδοσία. Η ήδη πλούσια συλλογή απέκτησε ήδη το πρώτο της νέο προϊόν, το LAN Purifier Pro.
Πρόκειται για φίλτρο Ethernet με οπτική απομόνωση, το οποίο καταστέλλει τον θόρυβο του τοπικού δικτύου (LAN) που μεταφέρεται μέσω των καλωδίων που υλοποιούν την υποδομή data ενός συστήματος.
Το προϊόν είναι ιδανικό για κάθε συσκευή που κάνει ενσύρματο streaming ήχου, αλλά και εικόνας. Συνεργάζεται με κάθε router, switch, streamer, server, computer, TV, TVbox, Media player, κλπ, που διαθέτει την γνωστή θύρα LAN/Ethernet (RJ45). Το προϊόν έχει είναι άμεσα διαθέσιμο, με τιμή €299,-.
Πέρα από το LAN Purifier Pro, ο κατάλογος με τα προϊόντα της SilentPower περιλαμβάνει την ήδη γνωστή, εκτεταμένη γκάμα της iFi, η οποία περιλαμβάνει εξωτερικά τροφοδοτικά (iPower 2, iPower X και iPower Elite), καλώδια σύνδεσης (ισχύος, για ψηφιακά και για αναλογικά σήματα), power conditioners (της σειρές iPurifier και iSilencer καθώς επίσης και τα PowerStation και iDefender+) καθώς επίσης και διάφορα αξεσουάρ.

info: Audio Soul Ultra, τηλ.: 210-3839.399, http://www.audiosoulultra.gr/, https://www.silentpower.tech/