Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 11/06/2024

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Η Cyrus παρουσίασε το Classic Phono.

Η Cyrus παρουσίασε το Classic Phono.
2024/04/05, [εταιρικό website]

O νέος προενισχυτής phono της Cyrus ονομάζεται Classic και απευθύνεται στους απαιτητικούς χρήστες αναλογικών συστημάτων που βασίζονται σε LP και αναζητούν μια συσκευή που συνδυάζει ευελιξία, δυνατότητες ρύθμισης και (εννοείται) ηχητική ποιότητα.
Ο Classic υποστηρίζει ταυτόχρονη σύνδεση μέχρι τεσσάρων συστημάτων ταυτόχρονα, κάνοντας εύκολη την ζωή αυτών που έχουν περισσότερα του ενός πλατό ή/και βραχίονες. Η κάθε είσοδος μπορεί να ρυθμιστεί ξεχωριστά ως προς το είδος (MM/MC), το κέρδος και τα χαρακτηριστικά του φορτίου που βλέπει η κεφαλή (αντίσταση και χωρητικότητα), με τις ρυθμίσεις να αποθηκεύονται σε μνήμη. Υπάρχει, επίσης υποηχητικό φίλτρο καθώς και μετρητές στάθμης της εξόδου, ώστε να διευκολύνεται ο χρήστης στην σωστή επιλογή του κέρδους.
Όπως θα περίμενε κανείς από σχεδιασμό της Cyrus, το τροφοδοτικό είναι πολύ προσεγμένο, με υψηλή χωρητικότητα στο φίλτρο και πολύ χαμηλό θόρυβο, αλλά είναι δυνατή και η σύνδεση του εξωτερικού τροφοδοτικού PSX-R2 για ακόμη καλύτερες επιδόσεις σε θέματα θορύβου.
Η αποέμφαση RIAA γίνεται με παθητικό δικτύωμα που περιλαμβάνει υλικά υψηλής ακρίβειας. Στις δυνατότητες σύνδεσης περιλαμβάνεται single ended (RCA) και balanced (XLR) έξοδος καθώς και διακόπτης “ground lift” για την αντιμετώπιση θορύβων (hum) λόγω της γείωσης.

info: All About Audio Video, τηλ.: 213-0998.206, https://aaav.gr/, https://www.cyrusaudio.com/