Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 17/09/2024

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Ο νέος ολοκληρωμένος CXA81 της Cambridge Audio.

Ο νέος ολοκληρωμένος CXA81 της Cambridge Audio.
2024/04/12, [δ.τ.]

Παρουσιάστηκε επισήμως την περασμένη Άνοιξη και είναι η έκδοση MkII του πολύ επιτυχημένου CXA81, η οποία περιλαμβάνει μικρές αλλαγές στην σχεδίαση, αλλαγές σε υλικά, με συνολικά δέκα αντικαταστάσεις και βελτιώσεις στην διαδρομή του σήματος.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εταιρία, ο ενισχυτής διατηρεί την κλασική αρχιτεκτονική, με γραμμικό στάδιο ισχύος, πολωμένο σε τάξη ΑΒ και βαρύ, επίσης γραμμικό, τροφοδοτικό, στοιχεία που του επιτρέπουν να οδηγήσει τα ηχεία με άνεση, αποδίδοντας 80W ανά κανάλι. Το ψηφιακό κομμάτι του ενισχυτή βασίζεται στο chip ES9018K2M της ESS.
Οι δυνατότητες σύνδεσης που προσφέρει ο CXA81 MkII περιλαμβάνουν single ended και balanced αναλογικές εισόδους, συμβατικές ψηφιακές εισόδους (Toslink και ομοαξονική) καθώς και θύρα USB. Υπάρχει, επίσης, δυνατότητα streaming μέσω Bluetooth/aptX HD, μέσω του οποίου μπορεί να συνδεθεί και με το πλατό Alva της εταιρίας.
Ο νέος ολοκληρωμένος έρχεται να συμπληρώσει το νέο streamer της Cambridge (CXN1000) με την σειρά CX να διαθέτει, ακόμη, το CXC, ένα CD transport για όσους θέλουν να αξιολογήσουν την συλλογή των CD τους.

info: Anquan AV, τηλ.: 210-613.3441, https://www.anquan-av.com/, https://www.cambridgeaudio.com/