Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 23/04/2024

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Η Bowers & Wilkins παρουσίασε την σειρά 700 S3 Signature.

Η Bowers & Wilkins παρουσίασε την σειρά 700 S3 Signature.
2024/03/27, [δ.τ.]

Η Bowers & Wilkins χρησιμοποιεί τον χαρακτηρισμό Signature για τις αναβαθμισμένες εκδόσεις των συμβατικών ηχείων της, αλλά το κάνει σπανίως. Από τη στιγμή που η εταιρία έκανε την εμφάνισή της, το 1966, μόνο οκτώ σειρές ηχείων έχουν αποκτήσει έκδοση Signature και τώρα έφτασε, προφανώς, η ώρα για μια ακόμη!
Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου, το νέο ηχείο δαπέδου 702 S3 Signature είναι μια βελτιωμένη έκδοση του 702 S3, “προσφέροντας νέα επίπεδα ανάλυσης και ρεαλισμού που το τοποθετούν σε μια κατηγορία από μόνο του”, όπως αναφέρει η εταιρία.
Στην νέα σειρά περιλαμβάνεται, επίσης, το 705 S3 Signature, ενώ η σειρά 700 S3 Signature περιλαμβάνει ένα νέο κεντρικό ηχείο, το HTM71 S3, για τους λάτρεις του home theater. Τα νέα μοντέλα βασίζονται στην παράδοση του Silver Signature του 1991, που αρχικά αναπτύχθηκε ως φόρος τιμής στον ιδρυτή της εταιρείας, John Bowers.
Το 702 S3 Signature, είναι ένα τρίδρομο ηχείο δαπέδου που βασίζεται στο τουίτερ Carbon Dome, το οποίο φιλοξενείται σε ένα ξεχωριστό περίβλημα από αλουμίνιο και βελτιώνεται στην έκδοση αυτή με την προσθήκη ενός νέου προστατευτικού πλέγματος που προέρχεται από τα μοντέλα 800 Series Signature του 2023. Η μεσαία περιοχή αποδίδεται από το γνωστό μιντ Continuum Cone FST με την ανάρτηση Biomimetic και το χαμηλό έχει ανατεθεί σε τρία γούφερ 165mm με κώνο Aerofoil.
Η B&W αναφέρει ότι, όπως και όλα τα μοντέλα Signature, το 702 S3 Signature περιλαμβάνει μια σειρά από προσεκτικές αναβαθμίσεις στο crossover, με πυκνωτές Mundorf και, γενικώς, βελτιωμένα πηνία και άλλα παθητικά υλικά. Τέλος, περιλαμβάνει αναβαθμισμένους ακροδέκτες για την σύνδεση με τον ενισχυτή, με πυρήνα από ορείχαλκο υψηλής ποιότητας.
Τα ηχεία της σειράς 700 S3 Signature είναι ήδη διαθέσιμα σε δύο ειδικά φινιρίσματα, Midnight Blue Metallic και Datuk Gloss.

info: Audio Group Greece, τηλ.: 210-672.1200, https://audiogroup.com.gr/, https://www.bowerswilkins.com/