Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 15/10/2024

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


B&O+Ferrari=Ferrari Collection.

B&O+Ferrari=Ferrari Collection.
2024/10/09, [δ.τ.]

Η τέχνη του ήχου από τη Δανία συνάντησε την ιταλική φινέτσα, καθώς η Bang & Olufsen ανακοίνωσε τη δεύτερη συλλογή Special Edition Ferrari, αποκαλύπτοντας τρία νέα προϊόντα.
Για τη συλλογή, η Bang & Olufsen επανασχεδίασε το ηχείο Beolab 50, το Beosound Theatre Soundbar και συνολικά το Beovision Theatre TV. Ο σχεδιασμός ενσωματώνει το ανθρακί χρώμα Grigio Corsa της Ferrari, σε συνδυασμό με μια εντυπωσιακή απόχρωση του κόκκινου, ώστε να δημιουργηθεί μια αδιαμφισβήτητη σύνδεση με το σύμβολο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και την πρώτη συλλογή Ferrari που κυκλοφόρησε το 2023.
Και οι δύο εταιρείες μοιράζονται το πάθος τους για το αλουμίνιο, το οποίο χρησιμοποιείται για τα σασί των σπορ αυτοκινήτων Ferrari και τα ηχεία της Bang & Olufsen, χάρις στις φυσικές του ιδιότητες που συνδυάζουν ομορφιά και απόδοση. Η αναπαραγωγή του μοναδικού χρώματος Grigio Corsa της Ferrari επιτεύχθηκε μέσω της τεχνογνωσίας της Bang & Olufsen στο αλουμίνιο στο φημισμένο εργοστάσιο 5 στο Struer της Δανίας.
Τα Beolab 50 Ferrari Edition είναι ενεργά ηχεία που συνδυάζουν τη τεχνολογία του Δανού κατασκευαστή με τη γοητευτική αισθητική και την κορυφαία ποιότητα κατασκευής. Το ηχείο έχει μεταβλητή κατευθυντικότητα ανάλογα με το ακροατήριο. Όταν υπάρχει ένας ακροατής, μπορεί να δημιουργήσει το κατάλληλο sweet-spot και “ανοίγει” για ακροάσεις σε μεγάλο χώρο από πολλούς ακροατές.
Η Beosound Theatre Ferrari Edition είναι μια ισχυρή και κομψή ηχομπάρα, με δώδεκα μεγάφωνα, Dolby Atmos-ready, και λειτουργεί σαν ένα ηχείο πολλαπλών χρήσεων. Είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο με το φινίρισμα Grigio Corsa, το λογότυπο της Bang & Olufsen είναι τυπωμένο με μεταξοτυπία στο γυάλινο κάλυμμα, ενώ το εγχάρακτο με λέιζερ λογότυπο της Ferrari ξεπηδά στα πτερύγια αλουμινίου.
Τέλος, το Beovision Theatre Ferrari Edition είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα ήχου και εικόνας, το οποίο προσφέρει τη δύναμη ενός πλήρους οικιακού κινηματογράφου, σε ένα μοναδικό προϊόν. Με ήχο surround Dolby Atmos, οθόνη 4K OLED και σχεδιασμό που μπορεί να αναβαθμιστεί, το Beovision Theatre μεταμορφώνει κάθε χώρο, αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου. Διατίθεται με οθόνη 55, 65 και 77 ιντσών.
Η νέα συλλογή Ferrari θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Bang & Olufsen κατόπιν παραγγελίας.

info: Bang & Olufsen Athens, τηλ.: 210-364.4872, https://www.bogreece.gr/, https://www.bang-olufsen.com/