Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 17/09/2024

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Νέα, κορυφαία ακουστικά από την Bang & Olufsen.

Νέα, κορυφαία ακουστικά από την Bang & Olufsen.
2024/09/03, [δ.τ.]

Ο θρυλικός κατασκευαστής ανακοίνωσε τα νέα κορυφαία ακουστικά Beoplay H100, την ναυαρχίδα της σειράς των wearables της εταιρίας, τα οποία βασίζονται στα πολύ επιτυχημένα H95 και φιλοδοξούν να συνδυάσουν κορυφαία ποιότητα ήχου με ιδιαίτερα αποτελεσματική ενεργή καταστολή θορύβου. Εννοείται, ότι η αισθητική ακολουθεί την μεγάλη παράδοση που έχουν δημιουργήσει οι Δανοί!
Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου, η κατασκευή των ακουστικών βασίζεται σε υλικά κορυφαίας ποιότητας, με τον σχεδιασμό να έχει απαλές γραμμές και προσεγμένο user interface το οποίο συνδυάζει φυσικούς διακόπτες και επιφάνειες αφής κατασκευασμένες από ανθεκτικό γυαλί.
Η εσωτερική επένδυση της στέκας είναι αφαιρούμενη, κατασκευασμένη από ύφασμα και προσφέρει καλό αερισμό στα σημεία επαφής με το κεφάλι, για μεγάλη άνεση και πολύωρες ακροάσεις. Τα pads έχουν επένδυση από δέρμα προβάτου και το αποτέλεσμα, αναφέρει η B&O, προσφέρει άνεση και αισθητική σε συνδυασμό με κορυφαίο ήχο.
Οι μονάδες των ακουστικών κατασκευάζονται ειδικά για το συγκεκριμένο μοντέλο και βασίζονται σε διαφράγματα από Τιτάνιο, με διάμετρο 40 χιλιοστών, με προστατευτικό πλέγμα από αλουμίνιο. Τα ακουστικά υποστηρίζουν ήχο υψηλής ανάλυσης, μέχρι 24/96 και ενσωματώνουν τον νέο επεξεργαστή EarSense που έχει αναπτύξει η εταιρία, ο οποίος βελτιστοποιεί τον απόδοση των ακουστικών για τον κάθε χρήστη, σε πραγματικό χρόνο. Η καταστολή του θορύβου είναι ενεργή και βασίζεται σε δέκα μικρόφωνα.
Τα Beoplay H100 είναι ήδη διαθέσιμα, σε τρία διαφορετικά χρώματα (Infinite Black, Hourglass Sand και Sunset Apricot), με τιμή €1.499.

info: Bang & Olufsen Athens, τηλ.: 210-364.4872, https://www.bogreece.gr/, https://www.bang-olufsen.com/