Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 01/10/2024

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


AV MusicShow: Έρχεται έκθεση Pro Audio/Video το 2025!

AV MusicShow: Έρχεται έκθεση Pro Audio/Video το 2025!
2024/09/20, [δ.τ.]

Η έκθεση AV MusicShow 2025 προσδοκά να είναι μια από τις πιο δυναμικές και καινοτόμες εκδηλώσεις του χώρου. Με τη συμμετοχή κορυφαίων εταιρειών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα τελευταία προϊόντα και τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες στον τομέα του ήχου, φωτισμού, εικόνας και μουσικής παραγωγής και όλα τα νεότερα από τους τομείς του Live, του Installation και του Integration και του smart building.
Η έκθεση θα φιλοξενήσει μια μεγάλη ποικιλία εκθεμάτων που θα καλύπτουν όλες τις πτυχές της Audio-Visual τεχνολογίας. Από πρωτοποριακά συστήματα ήχου, φωτισμού και visual για επαγγελματική χρήση, έως μουσικοτεχνολογικό εξοπλισμό, μουσικά όργανα κλπ. Επιπλέον, εντός ενός ειδικά διαμορφωμένου εσωτερικού χώρου, θα διεξαχθούν εξειδικευμένα και πολυθεματικά σεμινάρια, εργαστήρια και παρουσιάσεις από ειδικούς του κλάδου, προσφέροντας πολύτιμες τεχνικές γνώσεις σε επαγγελματίες και όχι μόνο.
Με την διοργάνωση της AV MusicShow 2025, ο ΣΕΟΣΕΠΕ (Σύνδεσμος Εμπόρων Οπτικοακουστικών & Συναφών Επαγγελματικών Προϊόντων Ελλάδος) στοχεύει να θέσει τα θεμέλια για τη δημιουργία ενός ετήσιου θεσμού που θα καθιερωθεί ως σημείο αναφοράς για όλους τους επαγγελματίες των οπτικοακουστικών, του φωτισμού και του θεάματος γενικότερα, καθώς και τους λάτρεις της μουσικής και των τεχνολογιών της (η έκθεση θα έχει πρωτίστως χαρακτήρα B2Β όσο και Β2C, όσον αφορά τους επισκέπτες).
Η έκθεση φιλοδοξεί να προσφέρει όχι μόνο μια πλατφόρμα παρουσίασης νέων προϊόντων, αλλά και ένα χώρο ανταλλαγής ιδεών και δικτύωσης μεταξύ όλων των μελών, συνεργατών και πελατών της audiovisual κοινότητας.
Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου, η έκθεση απευθύνεται σε όλους όσοι εμπλέκονται επαγγελματικά με την τεχνολογία οπτικοακουστικών, φωτιστικών συστημάτων και μουσικής τεχνολογίας, εταιρίες ενοικιάσεων (pa & rental), τεχνικές εταιρίες, εγκαταστάτες, integrators, sound designers, lighting designers, μηχανικούς ήχου, ηχολήπτες, φωτιστές, φροντιστές κλπ, καθώς και σε όλους τους χώρους και τους επιμέρους κλάδους που χρησιμοποιούν και φιλοξενούν αντίστοιχα συστήματα και επενδύουν σε αυτά, όπως (μεταξύ άλλων) ξενοδοχεία, πολυχώρους, αίθουσες εκδηλώσεων, live venues, θέατρα, κινηματογράφους, χώρους εστίασης και διασκέδασης, ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς, κρατικές δομές και κτίρια, καθώς και σε μουσικούς, παραγωγούς, δημιουργούς περιεχομένου, media creators, φοιτητές σχολών, κρατικούς φορείς κλπ.