Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 07/11/2023

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Σειρά True X: Νέα σειρά για οικιακό κινηματογράφο από την Sony.

Σειρά True X: Νέα σειρά για οικιακό κινηματογράφο από την Sony.
2023/07/07, [δ.τ.]

Για όσους θέλουν να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον ηχητικής εμβύθισης με τρόπο απλό, οι συσκευές της σειράς True X της Sony προσφέρουν τα απαραίτητα υλικά. Περιλαμβάνει δύο ηχητικές μπάρες, ένα ασύρματο ηχείο surround και ένα ενεργό υπογούφερ, με το ασύρματο ηχείο να βασίζεται σε επαναφορτιζόμενες μπαταρίες ώστε να τοποθετείται εύκολα και διακόπτη που του επιτρέπει να ανεξαρτητοποιείται ώστε να χρησιμοποιηθεί ως μεμονωμένο ασύρματο ηχείο Bluetooth.
Από τις ηχομπάρες, το μικρότερο μοντέλο, 40A περιλαμβάνει ενσωματωμένο υπογούφερ ενώ το μεγαλύτερο, 50Α, συνοδεύεται από το δικό του, ξεχωριστό, ασύρματο sub. Και τα δύο μοντέλα ενσωματώνουν μονάδες που ακτινοβολούν προς την οροφή ώστε να επιτυγχάνεται η εμβύθιση (immersion). Το ηχείο surround 1Α μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με τις δύο ηχομπάρες και μπορεί να λειτουργήσει σε ρυθμό Solo, ως ασύρματο/Bluetooth v.5, ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους, καθώς είναι πιστοποιημένο κατά το πρότυπο IP67. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τον προαιρετικό σταθμό φόρτισης CC-T1A.
Τέλος η σειρά True X περιλαμβάνει και το υπογούφερ Sub 100A το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί με την μπάρα 40A, για ακόμη καλύτερο χαμηλό.

info: Sony Hellas, τηλ.: 801.11.92000, https://www.sony.gr/