Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 13/02/2023

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Η Victrola επενδύει στην σχέση αναλογικού ήχου και Sonos.

Η Victrola επενδύει στην σχέση αναλογικού ήχου και Sonos.
2023/01/05, [δ..τ.]

Μετά το Stream Carbon, το πρώτο αναλογικό της σύστημα που συνεργάζεται με το οικοσύστημα της Sonos, η Victrola ανακοίνωσε μια πιο προσιτή εκδοχή, με την ονομασία Stream Onyx, η οποία είναι επίσης πιστοποιημένη ως “Works with Sonos”. Οι αλλαγές που έχουν γίνει στο Onyx, σε σχέση με το Carbon, αφορούν, κυρίως, στα υλικά κατασκευής και η νέα συσκευή αναμένεται στην αγορά προς το τέλος του Φεβρουαρίου, 2023.
Το πλατό ελέγχεται από την εφαρμογή Stream της Victrola, η οποία είναι διαθέσιμη για iOS και Android. Μέσω του app, ο χρήστης μπορεί να συνδέσει ασύρματα το Onyx σε ένα σύστημα Sonos και από το σημείο αυτό να το χειριστεί, ως πόρο, μέσω της εφαρμογής της Sonos. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιήσει το φωτιζόμενο, περιστροφικό ρυθμιστικό στάθμης, για την ρύθμιση των συσκευών της Sonos, συνολικά, ή συγκεκριμένων γκρουπ.
Η οδήγηση του πλατό γίνεται μέσω ιμάντα, ο βραχίονας έχει στέλεχος από αλουμίνιο, διαθέτει διαιρούμενο headshell (η εταιρία παραδίδει το Onyx με προεγκατεστημένη την κεφαλή Ortofon 2M Red), ενώ και οι ρυθμίσεις είναι απλή υπόθεση, όπως αναφέρει η εταιρία. Το Onyx διαθέτει, τέλος, συμβατική έξοδο line (RCA) για χρήση με παραδοσιακά, ενσύρματα, συστήματα.