Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 09/05/2023

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


WF-C700N: Νέα ασύρματα ακουστικά από την Sony.

WF-C700N: Νέα ασύρματα ακουστικά από την Sony.
2023/04/03, [δ.τ.]

Η Sony ανακοίνωσε τα νέα πλήρως ασύρματα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου WF-C700N, με άνετη, σταθερή εφαρμογή. Τα WF-C700N είναι μικρά και ελαφριά για άνεση όλη την ημέρα, ιδανικά για όσους αναζητούν το πρώτο τους ζευγάρι απόλυτα ασύρματων ακουστικών εξουδετέρωσης θορύβου, αναφέρει η εταιρία.
Η Sony σχεδίασε τα WF-C700N εξετάζοντας αναλυτικά δεδομένα για το σχήμα των αυτιών που συγκεντρώθηκαν από τότε που παρουσίασε τα πρώτα in-ear ακουστικά στον κόσμο το 1982, καθώς και την αξιολόγηση της ευαισθησίας των διαφόρων τύπων αυτιών. Με βάση τα όσα αναφέρει η εταιρία, τα ακουστικά WF-C700N συνδυάζουν ένα σχήμα που ταιριάζει απόλυτα στο ανθρώπινο αυτί με εργονομικό σχεδιασμό επιφάνειας για πιο σταθερή εφαρμογή, ώστε να μπορείτε να ακούτε για περισσότερη ώρα χωρίς να χρειάζεστε διάλειμμα.
Η κυλινδρική θήκη φόρτισης είναι μικρή και εύκολη στη μεταφορά σε μια τσέπη ή τσάντα, ώστε να μπορείτε να παίρνετε τα ακουστικά μαζί σας οπουδήποτε πηγαίνετε.
Τα WF-C700N διαθέτουν ενεργό σύστημα καταστολής του θορύβου περιβάλλοντος και υποστηρίζουν τη λειτουργία Ambient Sound Mode κατά την οποία μικρόφωνα συλλαμβάνουν περισσότερο από τον ήχο του περιβάλλοντος γύρω σας, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε μια φυσική εμπειρία ακρόασης, παραμένοντας συνδεδεμένοι με τον περίγυρό σας. Μπορείτε να εξατομικεύσετε τις ρυθμίσεις στην εφαρμογή Headphones Connect της Sony ή να χρησιμοποιήσετε τη ρύθμιση Focus on Voice για να συνομιλήσετε χωρίς να αφαιρέσετε τα ακουστικά.
Τα WF-C700N διαθέτει επίσης την λειτουργία Adaptive Sound Control, η οποία προσαρμόζει τις ρυθμίσεις ήχου περιβάλλοντος ανάλογα με το πού βρίσκεστε και τι κάνετε. Αναγνωρίζει τις τοποθεσίες που επισκέπτεστε συχνά, όπως ο χώρος εργασίας σας, το γυμναστήριο ή το αγαπημένο σας καφέ, και αλλάζει τις λειτουργίες ήχου που ταιριάζουν στην εκάστοτε κατάσταση. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τη μουσική σας ανάλογα με το γούστο σας με τις ρυθμίσεις EQ στην εφαρμογή Headphones Connect.
Η αυτονομία της μπαταρίας φτάνει έως και 15 ώρες και τα ακουστικά είναι πιστοποιημένα ως IPX42 για αντοχή στην υγρασία και την σκόνη.

info: Sony Hellas, τηλ.: 801.11.92000, https://www.sony.gr/