Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 12/09/2023

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


HT-S2000: Νέο soundbar από την Sony.

HT-S2000: Νέο soundbar από την Sony.
29/06/2023, [δ.τ.]

Η Sony παρουσίασε τη νεότερη ηχομπάρα της - την HT-S2000. Πρόκειται για μια σχεδίαση 3.1 καναλιών, η οποία υποστηρίζει Dolby Atmos και DTS:X για να προσφέρει κινηματογραφικό ήχο surround, βασισμένη στις τεχνολογίες Vertical Surround Engine και S-Force PRO Front Surround της εταιρίας.
Με τις τεχνολογίες εικονικού περιβάλλοντος ήχου Vertical Surround Engine και S-Force Pro Front Surround, η HT-S2000 δημιουργεί κινηματογραφικό ήχο από υλικό Dolby Atmos και DTS:X. Οι τεχνολογίες αυτές λειτουργούν και με περιεχόμενο με στερεοφωνικό ήχο, όπως βίντεο ή μουσική που μεταδίδεται από το διαδίκτυο ή από συσκευή μέσω Bluetooth. Η HT-S2000 περιλαμβάνει ένα ειδικό κεντρικό ηχείο για καθαρό διάλογο και ενσωματωμένο διπλό subwoofer για ισχυρό χαμηλό.
Η ρύθμιση και η χρήση της ηχομπάρας είναι εύκολη, με την εφαρμογή Home Entertainment Connect της Sony, η οποία καθοδηγεί τον χρήστη για τις αρχικές ρυθμίσεις, βοηθά στην αντιμετώπιση προβλημάτων και δίνει πλήρη έλεγχο όλων των παραμέτρων, απευθείας από ένα smartphone.
Η ηχομπάρα μπορεί να συνδυαστεί, προαιρετικά, με τα ασύρματο subwoofer SA-SW5 και SA-SW3 και τα ασύρματα πίσω ηχεία της Sony (SA-RS3S), ενώ, αν συνδυαστεί με μια συμβατή τηλεόραση BRAVIA οι ρυθμίσεις της εμφανίζονται αυτόματα στο μενού της τηλεόρασης για εύκολο έλεγχο.
Η HT-S2000 είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά από τον Ιούλιο.

info: Sony Hellas, τηλ.: 801.11.92000, https://www.sony.gr/