Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 12/12/2023

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


HT-AX7: Ένα φορητό σύστημα Home Cinema από την Sony.

HT-AX7: Ένα φορητό σύστημα Home Cinema από την Sony.
2023/07/06, [δ.τ.]

Αυτό το φορητό ηχοσύστημα για οικιακό κινηματογράφο της Sony είναι φορητό, βασίζεται στην τεχνολογία 360 Spatial Sound Mapping της εταιρίας και προσφέρει μια απλή λύση για όσους θέλουν να στήσουν home cinema σε ένα δωμάτιο του σπιτιού.
Η τεχνολογία 360 Spatial Sound Mapping μπορεί να δημιουργήσει όλα τα απαραίτητα εικονικά ηχεία για ένα πολυκαναλικό σύστημα, δημιουργώντας ένα σφαιρικό ηχητικό πεδίο εμβύθισης και το μόνο που απαιτεί είναι να τοποθετηθούν τρία ηχεία οπουδήποτε στον χώρο, χωρίς σοβαρές ανάγκες και περιορισμούς στην εγκατάσταση. Υποστηρίζεται από έναν αλγόριθμο upmixing, ο οποίος σε συνδυασμό με την τρέχουσα αντικειμενοστραφή τεχνολογία περιβάλλοντος ήχου (όπως το Dolby Atmos) μπορεί να δημιουργήσει εικονικά κανάλια από συμβατικό δικαναλικό πρόγραμμα.
Το HT-AX7 είναι φορητό και η μπαταρία του έχει αυτονομία που φθάνει τις 2.5 ώρες, με μια φόρτιση διάρκειας 10 λεπτών. Δεν χρειάζεται συνδέσεις με καλώδια καθώς χρησιμοποιεί ασύρματο streaming μέσω Bluetooth.
Η συσκευή είναι αρκετά ελαφριά ώστε να την μεταφέρεις με το ένα χέρι, είναι προσεγμένη από πλευράς αισθητικής και περιλαμβάνει ένα κυρίως ηχείο, από το οποίο μπορούν να αποσπασθούν δύο ακόμη, μικρότερα σε μέγεθος, που χρησιμοποιούνται ως περιφερειακά.

info: Sony Hellas, τηλ.: 801.11.92000, https://www.sony.gr/