Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 03/10/2023

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Η Sony απέκτησε την Audeze!

Η Sony απέκτησε την Audeze!
2023/08/24, [δ.τ.]

Ο τομέας Interactive Entertainment της Sony (SIE), ο οποίος διαχειρίζεται την τεχνολογία του Playstation, ανακοίνωσε την απόκτηση της γνωστής για τα ακουστικά της Audeze. Καλά νέα για όλους: Οι gamers θα έχουν στη διάθεσή κορυφαία ακουστικά και οι audiophiles θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν τα “βαριά” μοντέλα της εταιρίας, αφού από τις ανακοινώσεις των δύο εταιριών είναι σαφές ότι η Audeze θα συνεχίσει να παράγει νέα προϊόντα που απευθύνονται στους απαιτητικούς ακροατές, επαγγελματίες και οικιακούς χρήστες.
Η πρόθεση της SIE είναι, βεβαίως, σαφής. Θέλει να έχει στη διάθεσή της μια κορυφαία πλατφόρμα ακουστικών για παιχνίδια, η οποία θα χρησιμοποιεί τις φημισμένες μαγνητοστατικές μονάδες της Audeze και θα αξιοποιεί την τεχνολογία ήχου του Playstation 5 (Tempest 3D AudioTech) σε προϊόντα που θα αποτελέσουν την φυσική συνέχεια των ακουστικών Pulse 3D Wireless που είναι αυτή την στιγμή διαθέσιμα.
Αν και οι λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν έχουν γίνει γνωστές (για προφανείς λόγους) τόσο ο Hideaki Nishino (αντιπρόεδρος της SIE) όσο και ο Sankar Thiagasamudran (CEO της Audeze) έχουν κάνει ενθουσιώδεις δηλώσεις γύρω από την νέα αυτή σχέση.

info: Sony Hellas, τηλ.: 801.11.92000, https://www.sony.gr/, https://sonyinteractive.com/