Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 10/10/2023

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Η Sonos παρουσίασε το Move 2.

Η Sonos παρουσίασε το Move 2.
2023/09/06, [δ.τ.]

Η Sonos παρουσίασε το Move 2, την επόμενη γενιά του επιτυχημένου ηχείου Move, που προσφέρει στερεοφωνικό ήχο, διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 24 ώρες και έναν εξαιρετικά ανθεκτικό και αδιάβροχο σχεδιασμό που το κάνει ιδανικό για πάρτι. Το Move 2 είναι το πρώτο που φέρνει στερεοφωνικό ήχο σε εξωτερικούς χώρους και είναι ήδη διαθέσιμο στην τιμή των €499.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εταιρία, το Move 2 έχει πλήρως ανανεωμένη αρχιτεκτονική που περιλαμβάνει διπλά tweeter που προσφέρουν ευρύ sound stage και καθαρά φωνητικά που σας επιτρέπουν να νιώσετε τη συναισθηματική φόρτιση μιας ζωντανής μουσικής εκτέλεσης. Διαθέτει τον αλγόριθμο Trueplay για την προσαρμογή στην ακουστική του χώρου. Οι δυνατότητες Bluetooth και WiFi προσφέρουν ευελιξία στο streaming μέσω Bluetooth σε ένα στερεοφωνικό ζεύγος ηχείων Move 2, όταν είναι συνδεδεμένα στο Wi-Fi, ενώ μπορείτε να συνδέστε το Move 2 με ευκολία με το υπόλοιπο σύστημα Sonos.
Το Move 2 προσφέρει έως και 24 ώρες αναπαραγωγής - διπλάσιο χρόνο από το αρχικό Move - με θύρα USB-C που μπορεί να φορτίσει το τηλέφωνο ή άλλες ηλεκτρονικές συσκευές σας εν κινήσει, καθιστώντας το τον τέλειο σύντροφο σε υπαίθριες εξορμήσεις. Το ηχείο χρησιμοποιεί αφαιρούμενη και με δυνατότητα αντικατάστασης μπαταρία για να παρατείνει τη διάρκεια ζωής του.
Χάρη στον εξαιρετικά ανθεκτικό σχεδιασμό του και την πιστοποίηση IP56, το Move 2 είναι κατασκευασμένο για να αντέχει σε τυχαίες πτώσεις, πιτσιλίσματα, βροχή, βρωμιά και ήλιο.
Το Move 2 διατίθεται σε μαύρο και λευκό χρώμα που συνδυάζονται άψογα με άλλα προϊόντα Sonos.

info: Δ.&Ι. Δαμκαλίδης Α.Ε., τηλ.: 210-941.0888, https://www.damkalidis.gr/, https://www.sonos.com/