Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 14/11/2023

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Τα προϊόντα της Sonitus Acoustics στην ελληνική αγορά.

Τα προϊόντα της Sonitus Acoustics στην ελληνική αγορά.
2023/10/03, [δ.τ.]

H Sonitus, πνευματικό παιδί του Κροάτη Manuel Marcovic, ιδρύθηκε το 2009 και σήμερα διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από υλικά ελέγχου της ακουστικής του χώρου. Τα προϊόντα της υποστηρίζονται και στην ελληνική αγορά από την Audio Evolution.
Ο κατάλογος με τα προϊόντα της Sonitus είναι, κατά τα φαινόμενα, πλήρης, περιλαμβάνοντας υλικά για τις τρεις βασικές εφαρμογές, της απορρόφησης, της διάχυσης και του ελέγχου των χαμηλών συχνοτήτων (bass traps).
Επιπροσθέτως, υπάρχουν προϊόντα με απλό φινίρισμα (κάτι που έχει επίπτωση στο κόστος) τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε χώρους όπου η αισθητική δεν είναι σημαντική παράμετρος (σε στούντιο για παράδειγμα) ή όπου το υλικό τοποθετείται σε θέση όπου δεν είναι εύκολα ορατό, αλλά και προϊόντα με προσεγμένο φινίρισμα σε ποικιλία χρωμάτων και διαμορφώσεων, για εφαρμογές σε οικιακούς χώρους (Decosorber).
Στην λίστα με τα αξεσουάρ της Sonitus υπάρχουν, επίσης, μερικά ενδιαφέροντα πράγματα, όπως ένα σύστημα για την μαγνητική ανάρτηση των υλικών, απορροφητικά υλικά για την τοποθέτηση near field μόνιτορ (και, γενικώς, ηχείων σε οριζόντιες επιφάνειες) καθώς επίσης και υλικά για χρήση σε τύμπανα (Kicker).
Για περισσότερες πληροφορίες γύρω από τα προϊόντα της Sonitus Acoustics μπορείτε να απευθυνθείτε στον αντιπρόσωπο Audio Evolution.

info: Audio Evolution, τηλ.: 210-959.6288, http://www.sonitusacoustics.eu/