Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 17/01/2023

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


EC3: Νέο CD Player από την Shanling.

EC3: Νέο CD Player από την Shanling.
2022/11/26, [δ.τ.]

Η Shanling είναι γνωστή για τα CD players της εδώ και τριάντα χρόνια, έχοντας προσφέρει στην αγορά μια σοβαρή ποικιλία συσκευών, με τιμές που κυμαίνονται από το προσιτό μέχρι το πραγματικό high-end. Επιστρέφει στην αγορά με το EC3, μια οικονομική λύση για όσους αναζητούν την -ακόμη απαραίτητη- ψηφιακή πηγή για ασημένιους δίσκους.
Το EC3 έχει διαστάσεις “μισού πλάτους”, ένα χαρακτηριστικό που το κάνει εύκολο στην τοποθέτηση του σε μικρούς χώρους. Βασίζεται στον γνωστό μηχανισμό CD80 της Philips και είναι top-loading, με διαφανές κάλυμμα για τον δίσκο.
Ο μετατροπέας του player χρησιμοποιεί το ES9219C της ESS, το οποίο ακολουθείται από ένα αναλογικό στάδιο με τελεστικούς LTA8092 με έξοδο single ended και δυνατότητα ρύθμισης της στάθμης. Για όσους θα ήθελαν να χρησιμοποιήσουν το EC3 ως ένα καλό τρανσπόρτ, είναι διαθέσιμη ψηφιακή έξοδος σε οπτικό (Toslink) και ηλεκτρικό (Coaxial/RCA) φορμά. Η συσκευή διαθέτει επίσης έξοδο ακουστικών στην πρόσοψη.
Για τους χρήστες που έχουν... ανησυχίες και πέραν των ψηφιακών δίσκων, η Shanling έχει ενσωματώσει στην συσκευή την ψηφιακή πλατφόρμα Ingenic X2000, η οποία -σε συνδυασμό με μια μικρή οθόνη 1,6 ιντσών- προσφέρει δυνατότητες διαχείρισης ψηφιακών μέσων, είτε ασύρματα μέσω Bluetooth, είτε μέσω streaming, αφού υπάρχει και θύρα USB (στην πρόσοψη) μέσω του οποίου το player “βλέπει” μέσα αποθήκευσης με αρχεία ήχου, υψηλής ανάλυσης. Ο έλεγχος όλων αυτών γίνεται μέσω της εφαρμογής Eddict Player.

info: Audio Soul Ultra, τηλ.: 210-3839.399, http://www.audiosoulultra.gr/, https://en.shanling.com/