Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 27/06/2023

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


H Revo στην ελληνική αγορά.

H Revo στην ελληνική αγορά.
2023/05/31, [δ.τ.]

Με έτος ίδρυσης το 2004, η εταιρία που ξεκίνησε από την Σκωτία, έχει γράψει την δική της ιστορία στον χώρο των επιτραπέζιων συσκευών/combo. Τώρα, τα προϊόντα της είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά, από την Ακουστική Κρήτης.
Η Revo, με ιδρυτές τους David Baxter και Colin Urie, κυνήγησε, από την αρχή, αυτό που παλιά θα λέγαμε “Wireless”, σχεδιάζοντας συσκευές ραδιοφωνικής λήψης, με το πρώτο της προϊόν, το 2004, να είναι ένα DAB-add-on. Συνέχισε για χρόνια σε αυτή τη λογική, αλλά -όπως είναι λογικό- γρήγορα μπήκε στον χώρο του internet radio, του streaming και του ασύρματου streaming (το 2007 παρουσίασε το Pico Wi-Fi, το πρώτο υβριδικό ραδιόφωνο, DAB/Internet.) To 2020, ακολουθώντας την κλασική στρατηγική της εξαγοράς, η Revo τέθηκε κάτω από την ομπρέλα της Γερμανικής Telestar-Digital.
Ο κατάλογος προϊόντων της Revo δεν είναι μεγάλος. Περιλαμβάνει πέντε συσκευές στη σειρά Super (SuperCD, SuperConnect, SuperSystem, SuperConnect Stereo και SuperSignal), όλες επιτραπέζια συστήματα με μια ποικιλία δυνατοτήτων, από το μικρό SuperSignal, το οποίο, στην ουσία είναι ένα μικρό ραδιόφωνο (DAB/DAB+/FM με δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης μέσω Bluetooth), μέχρι το SuperConnect Stereo, έναν επιτραπέζιο ραδιοφωνικό/διαδικτυακό δέκτη με δύο ενσωματωμένο ηχεία και το SuperCD, μια συσκευή η οποία περιλαμβάνει (προφανώς) και CD Player.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον αντιπρόσωπο στην ελληνική αγορά, Ακουστική Κρήτης.

info: Ακουστική Κρήτης, τηλ.: 282-1097.508 (210-964.9420 για την Αθήνα), http://www.akoustiki-kritis.com/, https://revo-audio.de/