Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 17/01/2023

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Τα προϊόντα της Restek στην ελληνική αγορά.




Τα προϊόντα της Restek στην ελληνική αγορά.
2022/12/21, [δ.τ.]

Την βλέπουμε τακτικά σε εκθέσεις αλλά ποτέ στην Ελλάδα. Ο λόγος για την Γερμανική Restek, μια μικρή εταιρία που ιδρύθηκε το 1975, η οποία προσφέρει μια ενδιαφέρουσα γκάμα ενισχυτικών και ψηφιακών πηγών. Τώρα, τα προϊόντα της είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά από την Ακουστική Κρήτης.
Η Restek διαθέτει, αυτή την στιγμή, δύο σειρές, την κόμπακτ M-Serie και την μεγάλη E-Serie, η οποία περιλαμβάνει και τις ναυαρχίδες της εταιρίας και οι τιμές της έχουν μεγάλο εύρος, από την προσιτή μέχρι την υψηλή κατηγορία. Η ποικιλία των συσκευών, επίσης, είναι ενδιαφέρουσα, με την εταιρία να δίνει (ασυνήθιστη) έμφαση στους δέκτες για δορυφορική και επίγεια λήψη, ενώ υπάρχουν, επίσης, streamers και μετατροπείς d/a, προενισχυτές, τελικοί και ολοκληρωμένοι ενισχυτές καθώς και phono με σοβαρές δυνατότητες ρύθμισης/προσαρμογής στην κεφαλή.
Για τα τελικά στάδια των ενισχυτών της, η γερμανική εταιρία προτιμά την υψηλή ισχύ, με τον μεγάλο ολοκληρωμένο EPAL να αποδίδει 2x180W/8Ω, 2x360W/4Ω και 2x680W/2Ω από διακοπτικό στάδιο εξόδου και τον μεγάλο μονομπλόκ Extent να φτάνει τα 840W/2Ω.
Αρκετά ενδιαφέρων φαίνεται και ο πρόσφατα ανακοινωμένος (αλλά όχι ακόμη διαθέσιμος) ολοκληρωμένος Explizit, ο οποίος σηματοδοτεί μια αλλαγή στην αισθητική της εταιρίας και είναι εξίσου ισχυρός (2x600W/8Ω, 2x700W/4Ω). Διαθέτει ενσωματωμένο DAC και Streamer, καθώς και βρόχους, αναλογικό και ψηφιακό, για χρήση ισοσταθμιστή χώρου.
Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Restek μπορείτε να πάρετε από τον αντιπρόσωπο στην ελληνική αγορά, Ακουστική Κρήτης.

info: Ακουστική Κρήτης, τηλ.: 282-1097.508 (210-964.9420 για την Αθήνα), https://www.akoustiki-kritis.gr/, https://www.restek.de/