Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 07/11/2023

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


AirLens: Streamer από την PS Audio

AirLens: Streamer από την PS Audio
2023/09/28, [δ.τ.]

Το νέο streamer της PS Audio υποστηρίζει ήχο υψηλής ανάλυσης, όντας συμβατό με το οικοσύστημα Roon και με δημοφιλείς υπηρεσίες όπως οι Tidal Qobuz, Spotify, JRiver και Audirvana, καθώς και από τοπικούς πόρους όπως συσκευές NAS, ενώ μπορεί να συνεργαστεί με μουσικούς σέρβερ συμβατούς με το πρότυπο DLNA.
Η συσκευή μπορεί να συνδεθεί με το οικιακό δίκτυο ενσύρματα, μέσω Ethernet και ασύρματα μέσω WiFi και με το σύστημα μόνο ψηφιακά, μέσω συμβατικής εξόδου S/PDIF (ομοαξονική) και μέσω εξόδου I2S.
Η εταιρία αναφέρει ότι το AirLens προσφέρει γαλβανική απομόνωση από την υποδομή δεδομένων του συστήματος (τόσο στις ενσύρματες όσο και στις ασύρματες συνδέσεις) σε μια προσπάθεια ελαχιστοποίησης του θορύβου από παρεμβολή υψηλών συχνοτήτων (EMI) η οποία κυκλοφορεί μέσω πηγών όπως το ρούτερ, ο υπολογιστής ή τα Ethernet switches που πιθανώς υπάρχουν στην εγκατάσταση. Επιπροσθέτως, η συσκευή πραγματοποιεί re-clocking του σήματος στην έξοδο ώστε να ελαχιστοποιεί το jitter.
Το AirLens είναι διαθέσιμο σε ασημί και μαύρο χρώμα και μπορεί να διαχειριστεί streams μέχρι 352.8kS/s (352kHz) για διαμορφώσεις PCM και 4x (DSD256) για διαμορφώσεις DSD. Οι διαστάσεις του είναι αρκούντως περιορισμένες, ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα, ακόμη και σε ρακ με στενότητα χώρου.

info: Projecting&Sounding Art, τηλ.: 210-994.9071-072, https://www.projecting-art.com/, https://www.psaudio.com/