Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 28/11/2023

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Η πλέον πρόσφατη έκδοση του Pre Box S2 Digital από την Pro-Ject Audio.

Η πλέον πρόσφατη έκδοση του Pre Box S2 Digital από την Pro-Ject Audio.
2023/06/30, [δ.τ.]

Η Pro-Ject παρουσίασε τοπ πρώτο Pre Box S2 Digital, πίσω στο 2017. Συσκευή σχεδιασμένη από τον John Westlake, περιελάμβανε DAC, ενισχυτή ακουστικών και προενισχυτή σε ένα σασί S2 με πολύ κόμπακτ διαστάσεις. Σήμερα είναι διαθέσιμη η έκδοση 2023, με σημαντικές βελτιώσεις. Η νέα σχεδίαση έχει και πάλι την υπογραφή του Westlake και περιλαμβάνει νέα σχεδίαση στο τροφοδοτικό, νέο master clock και νέο αναλογικό στάδιο εξόδου.
Η συσκευή, πέρα από το ανασχεδιασμένο clock, περιλαμβάνει ξεχωριστά τροφοδοτικά και δύο τσιπ μετατροπής d/a της ESS σε διπλή, διαφορική τοπολογία, ενώ υπάρχει και custom ψηφιακό φίλτρο που εξασφαλίζει πολύ καλή συμπεριφορά στο πεδίο του χρόνου.
Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου, το νέο ρολόι εξασφαλίζει ακόμη χαμηλότερο jitter ενώ τα ξεχωριστά τροφοδοτικά του clock, του DAC και του αναλογικού μέρους, προσφέρουν μεγαλύτερη απομόνωση από τον θορυβώδη δίαυλο USB.
Το στάδιο ισχύος του ενισχυτή ακουστικών έχει υψηλότερο ρεύμα ηρεμίας στην περιοχή της τάξης Α για καλύτερη απόδοση με ακουστικά που έχουν χαμηλή αντίσταση ή/και καλώδια μεγάλου μήκους. Η εταιρία αναφέρει ότι, τώρα, η παραμόρφωση είναι χαμηλότερη.
Ο Pre Box S2 Digital διαθέτει τρεις ψηφιακές εισόδους και μπορεί να συνεργαστεί με το Stream Box S2 Ultra και το εξωτερικό τροφοδοτικό Accu Box S2 το οποίο βασίζεται σε μπαταρίες.

info: Orpheus Audio, τηλ.: 210-5221.524, https://www.orpheusaudio.gr/, https://www.project-audio.com/