Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 25/04/2023

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Νέα σειρά Classic από την Naim Audio.

Νέα σειρά Classic από την Naim Audio.
2023/03/05, [δ.τ.]

Ήδη από το 1973, η σειρά Classic της Naim ήταν μια από τις σημαντικότερες της εταιρίας, ενσωματώνοντας ό,τι καλύτερο είχε να δώσει ο Βρετανός κατασκευαστής. Την παράδοση επιχειρεί να συνεχίσει η νέα σειρά 200, η οποία περιλαμβάνει προενισχυτή/streamer, τελικό ενισχυτή και -εννοείται- τροφοδοτικό!
Αυτός που θα συνθέσει ένα σύστημα της σειράς 200, έχει στην διάθεσή του τον NSC 222, ένα combo streamer/προενισχυτή, το οποίο υποστηρίζει όλες τις γνωστές υπηρεσίες (Spotify, Tidal, Qobuz, κλπ), ελεύθερους σταθμούς του διαδικτύου και ροές μέχρι 32-bit/384kHz. Στο κομμάτι του προενισχυτή υπάρχει προενισχυτής phono (MM) καθώς και ενισχυτής ακουστικών, βασισμένος στο κύκλωμα του -κατά τα φαινόμενα- επιτυχημένου Uniti Atom Headphone Edition.
Ο τελικός ενισχυτής της σειράς είναι ο NAP 250, ένας κωδικός που εμφανίστηκε το 1975. Η έκδοσή του για την σειρά 200 αποδίδει 100W ανά κανάλι από ένα στάδιο ισχύος τάξης ΑΒ. Φυσικά, ένα σύστημα Naim, δεν είναι αντάξιο του ονόματος Naim, αν δεν περιλαμβάνει και το αντίστοιχο εξωτερικό τροφοδοτικό. Εδώ, έχουμε το NPX 300, το οποίο μπορεί να τροφοδοτήσει όλο το σύστημα (αλλά και άλλες συσκευές της εταιρίας). Είναι αναβαθμίσιμο και ο χρήστης που έχει μεγάλες απαιτήσεις μπορεί να χρησιμοποιήσει δύο NPX 300 σε κάθε συσκευή, με το ένα να τροφοδοτεί το ψηφιακό της μέρος και το άλλο τα αναλογικά κυκλώματα.

info: Athens Pro Audio, τηλ.: 210-330.1031, https://www.athensproaudio.gr/, https://www.naimaudio.com/